Screen Shot 2014 12 23 at 12.49.40

Sajam nezavisne štampane produkcije

Sajam nezavisne štampane produkcije “Nevidljiva kultura” biće održan u sredu, 24. i u četvrtak, 25. decembra u biblioteci “Branko Miljković” (Bulevar kralja Aleksandra 298) od 14-19h.

Sajam je zamišljen kao poluformalno/neformalno okupljanje svih zainteresovanih za neverovatno bogatu nezavisnu/samoorganizovanu najčešće, ali ne isključivo, profesionalnu kulturnu produkciju kojom smo okruženi, a koja je nevidljiva u javnim medijima i u zvaničnim predstavljanjima kulture u Srbiji i van nje.

Organizatori Sajma pozivaju sve zainteresovane nezavisne/samoorganizovane jednokratne ili višekratne izdavače iz oblasti savremene umetnosti i kulture iz cele Srbije da doprinesu Sajmu svojom produkcijom štampanih i elektronskih izdanja (najbolje oba): knjigama, katalozima, deplijanima, brošurama, plakatima, fanzinima, magazinima i časopisima, ulaznicama, flajerima, i svime onim što mislite da obuhvata nezavisnu štampanu produkciju, nastalu od kraja osamdesetih do danas.

Sav materijal donosi se direktno na Sajam (24. i 25. decembar, 14-19h) ili se javite ako želite da ga pošaljete poštom. Doneti materijal može da se ostavi da bude deo biblioteke/fundusa nezavisne štampane produkcije, a može i samo da se pokaže, uz molbu organizatora da se informacija o tom materijalu uvrsti u bazu podataka (popis i dokumentacija rade se na licu mesta).