Krive su zvezde 4

Krive su zvezde

Emotivna i dirljiva ljubavna priča „Krive su zvezde” na velikom platnu od 12. juna!

Zasnovan na bestseleru Džona Grina, film „Krive su zvezde” mladog američkog reditelja Džoša Buna prikazuje pravu ljubav dvoje tinejdžera koji prihvataju jedno drugo u neverovatnim fizičkim i emotivnim iskušenjima. Bioskopska publika širom zemlje biće u prilici da vidi dirljivu ljubavnu priču od 12. juna!

Svet gledamo kroz oči šesnaestogodišnje Hejzel (Šejlin Vudli) koja boluje od raka i zbog roditelja kreće na terapiju u Grupu za podršku mladima obolelim od raka. Nimalo oduševljena tom idejom, devojka čiji društveni život do tada nije ni postojao, upravo na mestu na kojem svi pričaju o svojoj usamljenosti i životnim nedaćama doživljava pravu ljubav nakon što upozna sedamnestogodišnjeg bivšeg košarkaša Ogastasa (Ensel Elgort).

Uprkos medicinskom čudu koje je smanjilo tumor i kupilo joj još nekoliko godina života, Hejzel je oduvek bila u terminalnoj fazi bolesti – njeno poslednje poglavlje bilo je ispisano odmah uz postavljenu dijagnozu. Ali onda se u Grupi za podršku pojavio Ogastus i njena priča je ponovo napisana.

Hejzel i Gas dele sličan smisao za humor, prezir prema konvencionalnom i zajedno se neustrašivo suočavaju sa nezamršenom, nimalo ironičnom emocijom. Njihova iskrena, prava ljubav prosvetljuje.

Vodeće uloge u filmu „Krive su zvezde“ tumače mlade zvezde u usponu Šejlin Vudli (Shailene Woodley) i Ensel Elgort (Ansel Elgort). U filmu roditelje mlade Hejzel glume Laura Dern (Laura Dern) i Sam Tramel (Sam Trammell), a epizodnu ulogu ima i Vilijam Defo (Willem Dafoe).

Književno ostvarenje „Krive su zvezde” poznatog američkog pisca Džona Grina, na srpskom jeziku možete da pročitate u izdanju izdavačke kuće Urban Reads.