image002 6

Humanitarni koncert Za zdravu ženu

 

Za kraj ove sezone, koja je u velikoj meri završena donatorstvom i dobročinstvom – mislimo tu na operu Anželika čije su premijerna obnova, kao i repriza date besplatno sa đake, ali i za ostalu publiku, Opera i teatar Madlenianum i asocijacija Žena plusorganizuju humanitarni koncert.

Humanitarni koncert od 28. juna od 19:30h  na Vidovdan posvećen je svim obolelim ženama koje se hrabro i svakodnevno bore za svoj život. Asocijacija Žena plus posvećena je upravo takvim osobama. Na koncertu solista iz operskih kuća Beograda, nastupaju najpoznatiji umetnici u pratnji pijanista: Dragane Andjelić Bunjac, Darinke Paunović i Petra Markovića.

Neka od imena učesnika su: Radmila Bakočević, Tatjana Olujić, Snežana Savičić Sekulić, Sofija Pižurica, Janko Sinadinović, Branislava Podrumac, Tanja Obrenović, Ana Rupčić i mnogi drugi.

Oni će izvoditi najpoznatije arije iz svetskog operskog repertoara i svojim učešćem pokazati i sopstveni odnos prema svim ženama koje su danas ugrožene na različite načine.

Ovim koncertom želimo ne samo da pomognemo, već da pokažemo solidarnost, kao i da skrenemo pažnju na probleme žena u našem društvu i u sredini. Madlenianum