ID 10084577

Dobar zvuk podmlađuje

Ako bi bilo moguće da se vratimo u 16-e, te lude godine, mnogi ne bi odbili. Tada je sve bilo nepoznato, novo, emocije su bile lepršave, a svaka želja je krila strahopoštovanje. Drhtalo se pred onim što nam se iskreno dopadalo i iz ovog ugla, čini se da smo bolje znali šta želimo.

Vremenom dođe do toga da se umorimo od teškog puta do cilja i shvatimo da nas malo šta podiže i ispunjava.  Za ovakve probleme, muzički događaj je pravo rešenje.

Mnogi odustanu od odlaska na koncert zbog moguće opasnosti, naročito jer su vesti pretrpane svakojakim negativnim dešavanjima. Ipak, tako nešto ne bi smelo da nas sputava jer mediji su ipak čudo. Zapravo, kako je poželjno da informacija sadrži seks, sadizam i senzaciju, ne bi trebalo da dozvolimo da nam ovako nešto stvara strah. Druga prepraka može da bude muzički program koji nije potpuno po našem ukusu, ali zapamtite da neke stvari mnogo bolje zvuče uživo.

Na proteklom Exit festivalu neki možda nisu imali priliku da odslušaju svoje omiljene bendove, ali su zato ostali oduševljeni slušajući zvuke onih za koje možda čak i nisu čuli, ili jednostavno čija muzika nije bila pogodna za slušanje u kućnoj atmosferi uz ćaskanje sa prijateljima. Pomenućemo grupe „Atoms For Peace“, „Bad Seeds“, „Prodigy“… koje su oduševile i one koji  ne spadaju u njihove fanove. Još jednom se potvrdilo da je dobar zvuk jednak dobrom provodu.

Na velikim muzičkim događajima osetićete pozitivnu energiju kao i veliku bliskosti sa drugim ljudima. Osim što zahtevaju ležerniju garderobu, festivali vas teraju i na kreativnost. Ljubitelji dobrog zvuka su uvek ljudi koji vode računa o svom duhu i veličaju prave vrednosti.

Odlazak u muzičku avanturu podelite sa prijateljima, mada i partner može da bude sjajna kombinacija, čak i ako ne voli festivale. Posle ovakvog iskustva jednostavno neće moći da skine osmeh sa lica.  Bilo da ste sa partnerom ili ne, budite otvoreni za nova poznanstva. Bez toga da ste nasmejani i pristupačni, ne očekujte veliko zadovoljstvo.  Strah i sumnju ostavite kod kuće. Opustite se i prepustite zvucima, saznajte i poslušajte nešto novo, dajte šansu svemu bez predrasuda, a provod i podmlađivanje će biti uspešni!

Ko je propustio Exit još uvek može da se odluči za Nisville, Lovefest, Beer fest, Jazz & Blues festivale, koji će biti organizovani u nekoliko gradova u Srbiji, kao i za jedinstvene koncerte po meri.  Ne propustite šansu da uživate u poznatom ritmu i otkrijete novi zvuk!

 foto: nokhoog_buchachon at FreeDigitalPhotos.net