ID 100170610

Najlepši novogodišnji poklon

Radujemo se praznicima, i u njima slobodnom vremenu, druženju, putovanjima… Čest problem je sa kim i gde otići za najluđu noć, ali baš uvek imamo problem sa kupovinom poklona. Neki se trude da bude što skuplji, veći, lepši, a neki se odluče za sitnice. Koji je vaš poklon?

Istina je da nije bitno šta se daruje, već ko daruje. Duhom veliki ljudi, uvek će izabrati pravi poklon za svoje bližnje i to veliku ljubav i najlepše praznično druženje.

Oni koji osećaju radost davanja, nikada nemaju problem sa poklonom koliko god da su u nezavidnoj materijalnoj situaciji. Ono što je bitno u darivanju jeste da je od srca i da zaista mislite na osobu. U kupovinu ne idite jer „posle nemate kad“. Kao i sve u životu, i biranje poklona traži vašu prisutnost i vedrinu. Čak i najmanji može da usreći samo ako je od dobrih ljudi. Ljubav se nikada nije merila veličinom i cenom onoga što poklanjate.

I dok razmišljate šta da kupite prijateljima, voljenoj osobi, imajte na umu da ne sme da dođe do greške. A neće je biti ukoliko ste u stanju da poklonite i isto tako primite osmeh, ljubav, zajedničko vreme. Čestitajte praznik svima oko vas, oprostite ukoliko su se loše poneli u određenim trenucima, i sami se izvinite za svoje greške. Budite pozitivni, a nežnost poklonite kad god ste u prilici.

Sreća i radost  su u nama, potrebno je samo da ih izvučemo na površinu i podelimo ih sa drugima! Ako to uspemo, bez sumnje, izabrali smo pravi poklon, a predstoji nam i uspešna čitava godina..

Spremni? Tri četiri SAD!

foto: Feelart at FreeDigitalPhotos.net