super pokloni do hiljadu dinara 523

Šta da poklonite za svadbu?

Večita muka svih gostiju jeste šta da poklone mladencima. Posebno od kad je koverat postao najpoželjniji poklon.

Ipak, novac ne bi trebalo da daruju svi gosti. Kako je porodica ta koja se međusobno pomaže novčano, tako je za najbližu rodbinu novac najčešća opcija. I prijatelji, katkad pribegavaju ovakvom poklonu, mada se od njih to nikako ne očekuje.

I za bliže i za dalje rođake, kao i za bliže prijatelje, ali i poznanike, važi isto pravilo, da nikada ne poklanjaju skuplji poklon od onoga koji mogu sebi da priušte. U poželjnoj listi su lampe, vaze, činije, slike i drugi dekorativni predmeti, ali ih izbegavajte ukoliko budući supružnici žive u iznajmljenom stanu. Takođe, ni kupovina mašine za veš, šporeta, frižidera, nije poželjna bez pitanja mladenaca.

Uvek će ih obradovati vinske čaše, pletena korpa za piknik u koju možete da stavite stolnjak i flašu vina, bade mantili, ramovi za slike…. Manji umetnički predmeti, takođe, pravi su odabir.

Ukoliko su vam mladenci dobri prijatelji, dobro ih poznajete, poklonite im nešto što karakteriše vas i vaše umeće. Ako ste plesač priredite im ples iznenađenja, ukoliko ste fotograf, poklonite im umetničku fotografiju… Tako ćete im dati večan i najlepši poklon. Određeni kućni ljubimac? Zašto da ne, ukoliko znate da vole životinje i imaju uslove da se o njemu staraju.

Zbog poklona nikada ne ulazite u dugove i neka vas nedostatak novca ne spreči da budete uz drage ljude na njihovom veselju. Jedino što može da ih rastuži i razočara, jeste vaš nedolazak…