Humanitarni koncert za devojčicu Mašu Artiko

U petak, 29. juna sa početkom u 19 časova, u maloj sali Kulturnog centra „Čukarica“ biće održan humanitarni koncert za devojčicu Mašu Artiko, na kome će nastupiti operski pevači Narodnog pozorišta u Beogradu i profesori srednjih muzičkih škola: Sandra Prodanović Maslarević, Mirjana Begenišić, Jelena Aleksić, Kristina Ašković, Jelena Papić Čamdžić, Ljubica Dančević, Mirjana Jahurić, Ana Kovačević i Mirko Jorgović.

Na programu su dela popularne klasike i operske arije.

Devetogodišnjoj Maši, koja boluje od tumora na bubregu sa metastazama, hitno je potrebna finansijska pomoć kako bi nastavila lečenje u inostranstvu.
Ulaznica za koncert je novčani prilog, koji možete staviti u kutiju koja će biti postavljena na ulazu u salu. Minimalni iznos je 200,00 dinara. Donaciju možete da uplatiti i na broj žiro računa: 265-0000005179553-69.

Maša je učenica trećeg razreda, odličan je đak. Pored škole bavi se glumom i džez baletom. Nedavno je dobila ulogu u jednoj od naših serija. Učestvovala je na brojnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu, sve dok joj nije dijagnostikovan tumor. Tog momenta je počela velika borba ove male devojčice. Maša je 19. aprila primila prvu od planiranih 7 terapija.

Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu na koncert, podrže akciju i pomognu maloj Maši!