platonska ljubav 838

Ostvarite sebi ljubavnu želju!

Svi nekoga želimo, ali se većina bori nedovoljno, ili nikako. Plašimo se da ćemo biti odbijeni, osramoćeni zbog otkrivenih emocija, i ne usuđujemo se da učinimo značajniji korak.

Ipak, ako nema akcije, nema ni ostvarenja cilja.

Već dugo vam se dopada neko, ali mislite da nemate šansu i odlučujete da se povučete, ali se i nadate da će za nekoliko dana, nešto posle ponoći, stići čestitka koju priželjkujete. Ipak, sve ovo vas vodi u samoću koja traje sve dok ne shvatite da željeno ne dolazi, tek tako, sa neba.

Akcijom “rizikujemo” da će se o našim osećanjima saznati, a to ne želimo. Strah nas je i da ćemo kretanjem prema cilju uvećati želju, izgubiti dotadašnji mir, a potom doživeti razočaranje. Tačnije, plašimo se mogućeg pada posle velikih očekivanja. Međutim, ako želimo da ostvarimo odnos moramo da budemo spremni na sve.

Ne smete da odustajete ukoliko stvari ne idu onako kakao ste zamišljali. Ako se tom nekome i ne dopadate, recite sebi “pa šta”, jer sigurno za vas postoji neko drugi. Sve ono što vam se dešava u odnosu sa drugima, ne sme da vas poremeti. Misao da niste željeni i osećanja koja se tada stvaraju, stavljajte sa strane i uvek vodite računa o sebi. Volite se.

Kraj godine je najbolje vreme za ostvarivanje ljubavnih želja. U pretprazničnoj atmosferi, mislite malo više na sebe i učinite korak ka potencijalnom partneru. Sada je dobar trenutak, jer su svi opušteniji. Započnite komunikaciju, bilo da ste muškarac ili žena. Počnite svoju priču i prihvatite je ma u kom smeru da ide. Ne očekujte, već jaki i svoji krećite se ka ljubavnom ostvarenju!