par e1413924142139

Da li je On(a) prava osoba za vas?

Da bismo bili par potrebno je da imamo ista, ili bar slična interesovanja, da postoji fizička privlačnost i približno isto merilo vrednosti. U suprotnom ćemo mnogo vremena provoditi u individualnim akcijama, čime se povećava mogućnost da sretnemo neke druge, srodnije duše.

Fizička bliskost je važna, a da li postoji i duhovna znaćemo po malim stvarima. Udah u istom momentu, znak je duhovne bliskosti. Zajedničku reakciju prouzrokuje ista situacija, informacija, pojava, događaj… Kod ljudi koji se duhovno ne poklapaju male su šanse da dođe do ove istovremene reakcije.

Ukoliko često progovarate u isto vreme, donesite iste zaključke, imate slične želje i poglede na svet, bila bi prava šteta da u fizičkom delu odnosa nešto zaškripi.

Ukoliko želite vezu ne ulazite u „vezice“. One su pune igrica, nedovoljne i nepotpune komunikacije. U njima razmišljate da li da vi prvo pozovete ili da čekate na drugu stranu, što veoma iscrpljuje.

Čvrst odnos je onaj koji gradi celinu, gde se osobe poklapaju u fizičkom, psihičkom, mentalnom, emocionalnom, duhovnom delu ličnosti. Ovde se ne pitamo da li bi trebalo da se javimo, već je psihička prisutnost obostrana, a komunikacija redovna.

Težite takvom odnosu i neće vas mučiti pitanje jeste li na dobrom putu. Svako ko vam kaže da mu se prvo dopala vaša unutrašnja lepota, pa tek onda fizički izgled, nije potpuno iskren. Da li ćemo nekome dati šansu za upoznavanje, određujemo okom. Fizička privlačnost je bitna u odnosu kao i ostali elementi ličnosti, zato mu ne pridajte manji značaj.

Ukoliko uđemo u vezu bez da nam se osoba fizički dopala, nećemo biti verni. Mislićemo na druge, flertovati kad god i gde god nam se ukaže prilika (i realno i virtuelno).

Žene često ne znaju da li je muškarac ozbiljan u svojim namerama. Veruju da on gubi interesovanje kada postigne cilj. Međutim, ukoliko je muškarac prestao da se udvara, sasvim je sigurno da nešto nije u redu i da vas u ljubavnoj igri možda ima više.

Devojke uvek znaju šta hoće, ali mogu i da se predomisle. Ukoliko dama na sastanku ne pokaže naročito interesovanje, nije sve izgubljeno. Pokušajte sa još nekoliko izlazaka, ali bez sveća i cveća. Ponašajte se kao da ništa ne očekujete (mada potpuno oslobađanje od očekivanja svakako donosi dobro). U tom slučaju, uz malo sreće, moguće je da vas vidi mnogo jasnije.

Izlazak bi trebalo da bude umeren, zabavan i na mestima na kojima možete da razgovarate.

Da li ste jedno za drugo znaćete po pogledu, zagrljaju (ako vam je lepo i prijatno u nečijem naručju), poljupcu i rečima. Pravom partneru neće smetati vaše fizičke mane, jer ćete za njega takvi biti savršeni.

Vašoj drugoj polovini uvek ste potrebni za komunikaciju, druženje, fizički kontakt, duhovno ispunjenje….

foto:freedigitalphotos.net