kineska ledena pecina 978

Kineska ledena pećina

Nova najpoželjnija destinacija

Šta god da naprave, urade ili prikažu svetu, oni su definitvno među najboljima. Većina će se složiti da pored toga što su najmnogoljudniji narod, Kinezi su i najvredniji. Neki kažu da su pravi pravcati majstori u prikazivanju lepih objekata i stvari, pa je tako na red došla i Kineska ledena pećina koja je postala pravi hit među turistima!

Nova turistička destinacija koja će se u budućnosti smatrati kao jednom od nezaobilaznih, ako se ikada nađete u Narodnoj Republici Kini, svakako će biti Kineska ledena pećina.

Kineska ledena pećina se nalazi u okrugu Ningwu i stara je preko tri miliona godina. Pećina je osvetljena prelepim raznobojnim svetlima poput plave, roze, ljubičaste, bele, žute i drugih i kada se kroči nogom unutar iste, pojedinac ima osećaj kao da je kročio u pravu bajku.

Pojedine prostorije unutar pećine su duge preko sto metara, a ledenice osvetljene različitim nijansama koje se spuštaju prema tlu čine savršen prikaz.

Ova neobična pećina je smeštena u provinciji Shanxi i svake godine ovu pećinu poseti preko hiljade turista.

Eto ideje, ako ikada kročite nogom u Kinu, da, pored ostalih brojnih znamenitosti, posetite i Kinesku ledenu pećinu i napravite set divnih fotografija.

Ilustracija: YouTube