Vulkanov sajam knjiga

Vulkanov sajam knjiga i mnogobrojna hit ostvarenja

Vulkanov sajam knjiga na sajtovima vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs

Vulkanov sajam knjiga održava se od 14. do 22. oktobra, u 31 knjižari Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva i knjižara Vulkan – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs.

Na trećem po redu Vulkanovom sajmu biće predstavljena mnogobrojna hit ostvarenja, među kojima je bestselerGorka dunja autorke Liz Veb. U pitanju je uzbudljiv debitantski roman, nezaboravna priča o porodičnim tajnama, drama puna neizvesnosti.

Novitet koji donosi Vulkanov sajam knjiga je i senzacionalan psihološki triler Kći močvare Karen Dion – savršena kombinacija napetosti i sjajne karakterizacije likova, uzbudljiva i gorka priča o granicama roditeljske ljubavi i bekstvu od prošlosti. Ljubitelje skandinavskih trilera oduševiće prvi deo kriminalističkog serijala Kamile Lekberg i Henrika Feksevsa Mentalista jer će ih odvesti u centar Stokholma, gde je pronađena žrtva zarobljena u mađioničarskom sanduku.

Od nigerijske spisateljice, Abi Dare, stiže nezaboravna priča o devojci koja čezne da se obrazuje kako bi, uprkos naizgled nesavladivim preprekama, ostvarila svoje snove – Devojka koja je dobila glas. Od Valeri Peren dolazi roman Sveža voda za cveće, knjiga prepuna emocija čije stranice spajaju povest o nemogućoj ljubavi, tragediji i beskrajnoj moći iskupljenja. Ovaj roman dirljiva je i intimna priča o ženi koja uprkos teškom životu nepokolebljivo veruje u sreću.

Sa Vulkanovim sajmom knjiga dolazi i Pristanak Vanese Springore – fenomenalna autobiografska priča koja ohrabruje iako govori o nemilosrdnoj psihičkoj manipulaciji i zastrašujućoj dvosmislenosti pristanka sa kojom se žrtva puna ljubavi suočava u pokušaju da se otrgne od starijeg muškarca.

Za ljubitelje knjiga zahvaljujući kojima se „učimo životu“, iznenađenje ovog Vulkanovog sajma knjiga je Dalje putem kojim se ređe ide,  nastavak bestselera Put kojim se ređe ide svetski poznatog psihijatra Morgana Skota Peka, knjiga koje nam rasvetljava život kao neprestano putovanje ka duhovnom sazrevanju. Istovremeno, prodajni model Dejvida Karnegija u knjizi Prodaj! otkriva tajne kako da steknemo poverenje i poštovanje kupaca i veštine koje su vam potrebne u svakoj fazi prodaje.

Posebno iznenađenje Vulkanovog sajma knjiga je roman Rudnik Miodraga Majića, autora bestselera Deca zla i Ostrvo pelikana.

Kao i obično, na ovom Vulkanovom sajmu knjiga, Vulkančić će predstaviti brojna zabavna i edukativna izdanja za najmlađe, među kojima su: Šerlokove avanture Džeronima Stiltona, Dogmen i Ketkid Dejva Pilkija, kao i slikovnice Stepenice znanja (Planete i Dinosauri) i Idemo na put (Autobus i Farma).