Noć veštica

 KRAJ SAGE KOJI SMO ČEKALI 45 GODINA “NOĆ VEŠTICA – KRAJ”

VELIKO FILMSKO FINALE JE PRED NAMA – „NOĆ VEŠTICA – KRAJ“ U BIOSKOPIMA OD 13. OKTOBR

Horor film “NOĆ VEŠTICA – KRAJ” (HALLOWEEN ENDS) od četvrtka 13. oktobra stiže na redovni repertoar svih bioskopa. Budite svedoci kraja priče uz koju su rasle generacije fanova i koja s razlogom predstavlja jednu od najuspešnijih franšiza svih vremena.

Nakon 45 godina, najcenjenija i najpoštovanija horor franšiza u istoriji filma dostiže svoj epski, zastrašujući kraj, dok se Lori Stroud po poslednji put susreće sa samim otelotvorenjem zla, Majklom Majersom, u finalnoj borbi, kakva do sada još nije viđena na velikom platnu. Samo jedno od njih će preživeti.

Skoro pola veka filmovi o svirepim ubistvima koja se događaju na Noć veštica oblikuju ukus i očekivanja fanova horora širom sveta. Strah, napetost i bolno iščekivanje ko je sledeća žrtva bude se u svakom gledaocu, a film “NOĆ VEŠTICA – KRAJ” bioskopskoj publici predstaviće ono što je malo ko mogao da očekuje, ultimativni, krvavi okršaj dobra i zla.

Neka ovaj četvrtak 13. bude najstrašniji dan, koji ćete provesti u omiljenom bioskopu, sa onima koji će vas čuvati od straha!