Vikend u BitefArtCafe-u počinje večeras

24., 25. i 26. januar

Vikend u Bitefartcafe-u počinje večeras, 24. januara, kada će nastupati bend TomGun TopCruise. U petak, 25. januara očekuje vas dupli program – stand up nastup Srđana Dinčića i Makao, dok u subotu, 26. januara svira Perpetuum Mobile…

Četvrtak, 24. januara

TomGun TopCruise

Ova superherojska šestorka se svakog četvrtka bori odličnom svirkom, neočekivanim repertoarom koji izlazi iz okvira klasičnih cover bendova, pa onda to začine mash-up aranžmanima!

Kako muzika grupe Gorillaz može da se prespoji sa muzikom grupe The Editors, ili Phil Collins da se oživi u hip-hop bitu, kako prići EKV-u iz džez-ugla, zašto uopšte svirati Coldplay u istom setu sa Darkom Rundekom…

Petak, 25. januar

Dupli program

21h Stand up with Srđan Dinčić

Kada se rodio imao je 3,5 kg, sad ima oko 90 kg. Dakle, vrlo napredna beba. Smisao za humor nasledio od babe, a ko ga je video kako igra fudbal posvedočiće da je i tu malo povukao na babu.

Kada je razmišljao čime bi mogao u životu da se bavi savetovali su mu da samo posluša svoje srce. Tako je počeo da “lupeta”. Smatra da je humor najbolji i najlepši način kojim se može dokazati nedokaznom, objasniti i onom ko ne želi da sluša, pokazati onom što ne želi da vidi, jer slatkim rečima se najbolje soli pamet.

23h MAKAO

Oni sviraju hitove, oni lome binu, oni šalju pozitivne vibracije, oni se penju na šankove, oni vas pomeraju!


Subota, 26. januar

Perpetuum Mobile

“Obucite se udobno, ili izazovno… kako god se vi bolje osećate i dođite da zajedno poharamo DANCE FLOOR!”