VHBand video teaser

Vasil Hadžimanov Band u Mikseru

Vasil Hadžimanov Band u četvrtak, 16. maja svojoj publici poklanja nesvakidašnje multimedijalno veče. Program počinje u 20:30, u Mikser House-u. VHBand će premijerno predstaviti svoj peti studijski album „Can you Dig It?“ koncertnim nastupom, kao i novi spot, a program će pratiti izložba fotografija. Posetioce očekuje nadahnuta DJ završnica koja će ih upoznati sa muzikom koju VHBand voli da sluša.

Vasil Hadžimanov Band nije potrebno posebno predstavljati. Ovaj originalni sastav je, kao i sam njihov zvuk, prepoznatljiva fuzija vrhunskih muzičara i energije.

U karakterističnom stilu i na pragu evropske turneje, VHBand će predstaviti novi, peti studijski album “Can You Dig It?”, a prvih 200 ulaznica se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 350 rsd u Mikser House-u i prodajnim mestima Eventim-a.

“Can You Dig It?” je snimljen za rekordnih četiri dana, u Mostaru, u studiju „Mc Pavarotti“ i sadrži deset pesama.

new album-front cover

Na albumu se nalazi osam autorskih pesama (Vasil Hadžimanov i Miroslav Tovirac), jedna makedonska narodna pesma pod nazivom „Marika moma ubava” kao i obrada John Scofield-ove teme „What It Is”.

Album su snimali: Vasil Hadžimanov – klavir i klavijature, Branko Trijić – gitara, Miroslav Tovirac – bas, Srđan Dunkić – bubanj, Bojan Ivković – perkusije i Peđa Milutinović – bubanj. Gosti na albumu: Wikluh Sky-vokal i Vukašin Marković – vokal i trombon.