AMANZAMAN

Rege proslava u Božidarcu

Aman Zaman, Smoke’n’Soul i Killo Killo Banda uživo će nastupati 10. maja u Božidarcu. Nakon nekoliko meseci produžene zime, konačno je ogrejalo sunce, i vreme je za proslavu, za đuskanje uz rege, kada Balkan Music Box i Vračar Rocks u Kulturnom centru „Božidarac“ promovišu samo pozitivne vibracije sa stvaralački izuzetno vitalne rege scene Srbije.

Tridesetdve godine nakon smrti legendarnog Boba Marlija, čije izuzetno stvaralaštvo i dalje istom snagom odjekuje sa zvučnika širom planete, poklapa se sa beogradskom proslavom autorske rege muzike koju će povesti:

Smoke’n’Soul (Beograd) – Najbolji demo bend u Srbiji 2003. izrastao je u preciznu roots rege mašinu koja može da stoji ponosito i donese pozitivne vibracije na bilo kojoj sceni ove planete. Upravo su javnosti predstavili novi singl „Give Thanks and Praises“ koji savršeno predstavlja razvoj njihove kreativnosti.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Killo Killo Banda (Novi Sad) – Ovaj izvanredni rege bend iz Vojvodine kombinuje opuštenost iskusnih bluzera sa energetskim angažovanim temama u jedinstvenoj kombinaciji ruts rege i denshol zvuka. Upravo su završili snimanje novog albuma Berba i ovaj nastup će biti beogradska premijera za nove pesme.

Aman Zaman (Svilajnac) – Dolaze iz Šumadije i donose rege ska zvuk sa etno motivima i elektro dab tripovima, savršena razigranost i scenska atrakcija koja je obišla čitavu Srbiju. Aman Zaman, koji je scenu iznenadio prošlogodišnjim uspešnim singlom „Samo neka gori“, je u procesu snimanja novih pesama i ovaj nastup će biti prilika da ih isprobaju pred živom publikom.