Rege proslava u Božidarcu

Aman Zaman, Smoke’n’Soul i Killo Killo Banda uživo će nastupati 10. maja u Božidarcu. Nakon nekoliko meseci produžene zime, konačno je ogrejalo sunce, i vreme je za proslavu, za đuskanje uz rege, kada Balkan Music Box i Vračar Rocks u Kulturnom centru „Božidarac“ promovišu samo pozitivne vibracije sa stvaralački izuzetno vitalne rege scene Srbije.

Tridesetdve godine nakon smrti legendarnog Boba Marlija, čije izuzetno stvaralaštvo i dalje istom snagom odjekuje sa zvučnika širom planete, poklapa se sa beogradskom proslavom autorske rege muzike koju će povesti:

Smoke’n’Soul (Beograd) – Najbolji demo bend u Srbiji 2003. izrastao je u preciznu roots rege mašinu koja može da stoji ponosito i donese pozitivne vibracije na bilo kojoj sceni ove planete. Upravo su javnosti predstavili novi singl „Give Thanks and Praises“ koji savršeno predstavlja razvoj njihove kreativnosti.

Killo Killo Banda (Novi Sad) – Ovaj izvanredni rege bend iz Vojvodine kombinuje opuštenost iskusnih bluzera sa energetskim angažovanim temama u jedinstvenoj kombinaciji ruts rege i denshol zvuka. Upravo su završili snimanje novog albuma Berba i ovaj nastup će biti beogradska premijera za nove pesme.

Aman Zaman (Svilajnac) – Dolaze iz Šumadije i donose rege ska zvuk sa etno motivima i elektro dab tripovima, savršena razigranost i scenska atrakcija koja je obišla čitavu Srbiju. Aman Zaman, koji je scenu iznenadio prošlogodišnjim uspešnim singlom „Samo neka gori“, je u procesu snimanja novih pesama i ovaj nastup će biti prilika da ih isprobaju pred živom publikom.