CineStar bioskopi royal beds

USKORO! NOVI BIOSKOP, “S PET ZVEZDICA” U ADA MALL-U

CINESTAR, NAJBOLJI PRIKAZIVAČ U EVROPI, OTVARA BIOSKOP NOVE GENERACIJE U BEOGRADU

OD 31. AVGUSTA BEOGRAĐANI ĆE MOĆI DA UŽIVAJU U  FILMSKIM PRETPREMIJERAMA U BIOSKOPU “S PET ZVEZDICA” U ADA MALL-U

Sedam tehnički najsavremenijih dvorana inovativnog dizajna za oko 1000 posetilaca, 4DX dvorana, Royal Beds kožni ležajevi za dvoje, VIP Relax sedišta sa stočićima sa bežičnim punjenjem za mobilne telefone su samo neke od novina koje će posetioci novog CineStar 4DX Ada Mall bioskopa u Beogradu imati priliku da dožive od 31. avgusta. Posebni dodatak, koji će upotpuniti bioskopsko iskustvo sa “5 zvezdica” je luksuzni cinema bar sa pogledom na Adu koji će omogućiti celovečernju zabavu. Najmlađe i njihove roditelje će obradovati dve igraonice za rođendanske proslave u sklopu bioskopa.

Lobby CineStar

Ljubitelje tehnologije obradovaće informacija da bioskop ima RGB laserske projektore najnovije generacije, fenomenalno ozvučenje JBL i Crown i vrhunsku 4DX dvoranu koja nudi neverovatno iskustvo unapređujući gledanje filma tako da gledalac praktično postaje deo filma. Ovaj sistem koristi 4DX pokretna sedišta koja su programirana da se pomeraju i vibriraju tokom 4DX projekcije u kombinaciji sa 15 specijalnih ambijentalnih efekata uključujući ljuljanje, pokrete napred/nazad, vibracije sedišta i naslona, golicanje, mehuriće, mirise, vodu, maglu, svetlo. Tu je i eXtreme sala, najveća sala u bioskopu, ekskluzivan CineStarov standard za ljubitelje adrenalina koji predstavlja veće platno, jači zvuk, jači doživljaj.

CineStar sala

Za sve ljubitelje sedme umetnosti u Beogradu, jedna od najvažnijih vesti je da ih u CineStaru 4DX Ada Mall od prvog dana očekuje odličan filmski program. Na repertoaru je film Kristofera Nolana , „Tenet“, koji globalna filmska industrija iščekuje već mesecima. U prvoj nedelji publika će moći da pogleda čak nekoliko premijera: eksplozivni psihološki triler „Van kontrole“ (Unhinged) sa oskarovcem Raselom Kroom u glavnoj ulozi, kao i beskrajno romantičnu i inspirativnu muzičku priču „Još uvek verujem“ (I Still Believe). Slede biografska drama „Tesla“ sa Itanom Hokom, „Grenland: Poslednje utočište“ sa Dežerdom Batlerom, “After: posle sudara“ nastavka tinejdžerske franšize. Onim najmlađima, bioskop priprema animirane filmove, „Snežana i sedam patuljaka“ i „Kapetan Sabljozubi i magični dijamant“.

U Srbiji je ovo četvrti CineStar bioskop u nizu. Nakon Novog Sada, Zrenjanina i Pančeva, kompanija beogradskoj publici predstavlja do sada  neviđeni koncept destination cinema to jest bioskop nove generacije koji objedinjuje već spomenute tehnološke, dizajnerske i konceptualne novitete. Sa beogradskim bioskopom, CineStar grupu u regionu (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija) čine 24 multiplexa, 148 bioskopskih dvorana i preko 23.000 sedišta. 

Enterijer beogradskog CineStara obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova zbog čega sve upućuje na eklektički razigrani dizajn. Uređenje potpisuju poznati dizajneri enterijera koji su uređivali i druge nagrađivane CineStar bioskope. 

Za nezaboravan doživljaj, CineStar će u Ada Mallu posetiocima ekskluzivno predstaviti i Royal beds ležajeve. Izrađeni su od najfinije kože, pozicionirani u prednji deo dvorane, sa posebnim stočićima za odlaganje pića, ali i wireless punjačem za mobilne telefone. Tu su i ekskluzivna Vip Relax mesta, većih dimenzija od klasičnih sedišta sa naslonom koji se pomera, izrađena od kože, takođe sa stočićem i bežičnim punjačem. Zanimljivost je da sva sedišta u najnovijem beogradskom bioskopu imaju veći razmak i da su izrađena od kože uz mogućnost pomeranja napred i nazad što u većini bioskopa nije slučaj.

Još jedan novitet koji CineStar donosi je online prodaja ulaznica, putem kreditnih i debitnih kartica kao i Loyalty kartica. U ovo vreme kada on line prodaja raste svugde u svetu, ulaznice će biti dostupne direktno na CineStar web stranici ili aplikaciji.

CineStar Loyalty program donosi bogatu ponudu ušteda i pogodnosti, a Stars Club Loyalty kartica snižava cene ulaznica.

Osim po vrhunskoj zabavi, CineStar je poznat i kao i moćan biznis centar u regionu s obzirom na rasprostranjenost bioskopa i bogato iskustvo u organizaciji događaja, tako da i u Beogradu planiraju da ugoste poslovne događaje.

Kada je reč o higijeni i sigurnosti, CineStar je pripremio dvorane za novi prijem publike. Objekti su dezinfikovani i uspostavljeni su novi higijenske standardi za njihovo održavanje, dok su zaposleni upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekuju sasvim spremni. Planirane mere su dopunjene i najnovijim preporukama nadležnih tela u Srbiji. 

Parking za posetioce bioskopa je besplatan.

Dodatna informacija za sve ljubitelje filma je da od 1. septembra rade svi CineStar bioskopi u Srbiji, te je za sve posetioce obezbeđena posebna akcija Back fo Cinema gde će karta za sve projekcije tog dana biti 100 dinara.

CineStar 4DX Ada Mall Beograd možete pratiti na cinestarcinamas.rs i na društvenim mrežama, Facebook, Instagram i Tik Tok. 

Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo je Blitz-CineStar najboljim prikazivačem u Evropi u 2019. godini. Nagrada „International Exhibitor of the Year“ uručena je Blitz-CineStaru na kongresu CineEurope u Barseloni uz obrazloženje da je reč o kompaniji koja podiže lestvicu u industriji i ostvaruje kontinuiran rast. Posebno su istaknuli kako Blitz-CineStar svojoj publici pruža najbolji mogući bioskopski doživljaj, stavljajući u prvi plan stalnu inovaciju, zbog čega je Blitz-CineStar postao jedan od vodećih i najbrže rastućih bisokopskih lanaca u regionu i Evropi. U njegovom portfoliju su i najluksuzniji bioskopi u regionu, zagrebački Gold Class i Kaptol Boutique Cinema.

Ivan Ivanišević / Blitz CineStar