NOVA GODINA NOVI KLUB 3

Standup.rs postaje deo porodice BitefArtCafe-a

Dragi ljubitelji kvalitetne stand up komedije, od februara 2022. godine, organizacija Standup.rs ulazi u porodicu BitefArtCafe-a. Svakog meseca publika će imati priliku da pogleda vrhunske stand up nastupe na dve scene u Beogradu. Mala scena, club Soul Society, poznat još i kao stari Bitef, nalazi se na adresi Skver Mire Trailović u Beogradu, dok se Velika scena, novi BitefArtCafe, nalazi na adresi Mitropolita Petra broj 8.

Ljubitelji smeha će uživati u raznovrsnom stand up programu koji, pored one man show specijala domaćih komičara, uključuje još i premijere novih predstava, starije popularne programe, večeri otvorenog mikrofona, tematske večeri, gostovanja komičara iz regiona i sveta.

Standup.rs organizacija je osnivač scene stand up komedije u Srbiji koja postoji od 2010. godine, a do danas je realizovala više od 4000 nastupa komičara iz Srbije, 11 regionalnih festivala stand up komedije StandUpFest, gostovanja stranih zvezda kao što su Eddie Izzard i Dylan Moran, 16 konkursa za nove stand up komičare, karavan stand up komedije, televizijsku emisiju na Comedy central kanalu, saradnje sa svim većim regionalnim stand up organizacijama u vidu festivala i zajedničkih predstava… i to je tek početak.

Saradnju zvanično otvaramo nastupom Srđana Dinčića u petak 4. februara na Velikoj sceni u BiterArtCafe-u!