MX4D efekti po efektnoj ceni

ODLIČNA PONUDA 4D FILMOVA U CINEPLEXX 4D DELTA CITY BIOSKOPU

Najgledaniji filmovi u MX4D tehnologiji po sniženoj ceni ulaznice

Poseban doživljaj filma koji pruža MX4D tehnologija, postaje još posebniji od danas, 05. novembra u Cineplexx 4D Delta City bioskopu, jer će se na repertoaru naći pet najgledanijih 4D naslova i to po sniženoj ceni ulaznice*.

Čak 14 specijalnih efekata koje donosi MX4D tehnologija – sneg, kiša, vetar, magla, pomeranje i podrhtavanje sedišta, različiti mirisi, golicanje… – smeštaju publiku pravo u centar akcije na velikom platnu i omogućavaju najuzbudljiviji doživljaj gledanja filma.

Ekskluzivno u Cineplexx 4D Delta City bioskopu, najgledaniji domaći film u proteklih 10 godina ,,Južni vetar” se vraća na veliko platno i to u MX4D tehnologiji. Ostvarenje u kom glavnu ulogu tumači Miloš Biković je ujedno i jedini srpski film koji je dobio svoju 4D verziju. Koliko god da ja vožnja Petra Maraša bila uzbudljiva, sada će biti još uzbudljivija i opasnija dok se sedišta budu pomerala i ulazila u krivine pri velikoj brzini.

,,Tiho mesto”, ,,Kralj lavova”, ,,Hotel Transilvanija 3” i ,,Dedpul 2” zasijaće punim sjajem u MX4D sali dok se bude spuštala magla, padala kiša, dok zajedno sa Simbom budemo uživali u mirisu prirode ili bežali od jakuza zajedno sa Vejdom.

Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.