rukotvorine2 1x1 1

NOVOGODIŠNJI MARKET “ZIMSKA ČAROLIJA” U KOMBANK DVORANI

Prvi novogodišnji market “Zimska čarolija“ – prodajna izložba rukotvorina dizajnera, zanatlija i malih proizvođača će se održati u holu Kombank dvorane, od 24 – 30. decembra godine, u terminu od 12 – 21h.

„Zimska čarolija“ će omogućiti predstavljanje domaćih proizvođača iz kategorija dizajna i zanata. Manifestaciju organizuje udruženje građana „Putujuća izložba rukotvorina“ u saradnji sa Kombank dvoranom.

Kombank Dvorana je jedan od nalepših prostora u našem gradu koji tradicionalno neguje filmsku umetnost, muziku i kulturu. Starijima još uvek poznatija kao Dom sindikata, iako u potpuno novom ruhu, dvorana i dalje odiše istom željom da očuva kulturu bioskopskih predstava u velikim dvoranama, koje sa sobom nose druženje u holu, čekanje na predstavu ili na kartu više…

Uz tradicionalnu novogodišnju dekoraciju, specijalan novogodišnji program bioskopskih predstava i koncerata, ove godine će se u holu dvorane predstaviti domaći proizvođači: kozmetike, garderobe, nakita, džemova, grnčarije, torbi, rokovnika, ilustracija, kalendara… Ako birate novogodišnje poklone – ovde ćete naći najoriginalnije!