Premijera nove sezone serije Poigravanje s mozgom
(National Geographic/Eric McCandless)

Nova sezona serije “Poigravanje s mozgom”!

Prepuna poznatih ličnosti, nauke i neverovatnih otkrića, nova sezona serijala “Poigravanje s mozgom” imaće premijeru 5. februara u 22.00, na kanalu National Geographic.

Spremite se, jer slavni postaju umni! National Geographic objavio je spisak slavnih ličnosti, od glumaca i muzičara do preduzetnika i sportista, koji će gostovati u serijalu nominovanom za Emi nagradu, pod nazivom “Poigravanje s mozgom”. Novih osam epizoda, u produkciji kompanije “Magical Elves”, a u saradnji sa “Alfred Street Industries”, daju holivudski šmek ovom klasičnom formatu. Neke od najpoznatijih ličnosti na svetu proveriće izuzetnu snagu svojih umova kroz zabavne, interaktivne igre, iluzije i društvene eksperimente.

U svakoj epizodi, voditelj Kigan Majk Ki (“Prijatelji sa fakulteta”, ”Priča o igračkama 4”, ”Kralj lavova” i serija nagrađena Emijem ”Ki i Pil”), zajedno sa svetski poznatim iluzionistom Liorom Sušardom i naučnom novinarkom Karom Santa Marijom, vodi poznate ličnosti: Entonija Andersona, Kristen Bel, Džeka Bleka, Marka Kjubana, Teda Densona, Tifani Hediš, Deksa Šeperda, Megan Trejnor i Rebel Vilson kroz zabavne eksperimente, iluzije i demonstracije koje će im pomoći da shvate pravu moć svog uma. Rezultati su urnebesni, iznenađujući, neočekivani i držaće vas u neizvesnosti.

Prepuna poznatih ličnosti, nauke i neverovatnih otkrića, nova sezona serijala “Poigravanje s mozgom” savršen je program za čitavu porodicu. Premijera “Poigravanja s mozgom” zakazana je za 5. februar u 22.00, na kanalu National Geographic i emitovaće se u 172 države, na 43 jezika.  

Snimana pred studijskom publikom, serija ”Poigravanje s mozgom” spaja umnu snagu sa snagom popularnosti, dok poznate ličnosti rade na izazovima koji otkrivaju naučne zakonitosti po kojima funkcionišu naši mozgovi. Publika u studiju i gledaoci pred ekranima mogu da prate Kija i iluzionistu Sušarda, koji vode poznate ličnosti kroz naučne eksperimente. Takođe, u svakoj epizodi novinarka Santa Marija vodi „Poigravanje s mozgom“ na putovanja širom SAD.