WilliamDjoko PressShoot Miami AA 96
William Djoko, PressShoot Miami

William Djoko u beogradskom klubu Kult

Nakon gostovanja u kultnim klubovima na Ibizi, londonskom Printworksu i Fabriku, Dekmantel festivalu, žurkama na plažama i džunglama Tuluma u Meksiku, kao i vrhunskih setova tokom prethodnih godina na Love Festu, William Djoko će po prvi put u beogradskom klubu Kult prirediti noć za pamćenje u petak, 31. marta. 

William Djoko je za samo nekoliko nastupa pred našom publikom zadobio veliki broj iskrenih pratilaca i obožavatelja njegovog zvuka. Muzički gledano, klaberi nikada nisu sasvim sigurni šta mogu da očekuju na njegovom nastupu, ali ono što je sigurno je da je svaki nastup veoma zabavan. 

Pre nego što je postao DJ, harizmatični Djoko se prethodno bavio plesom i često su prijatelji od njega tražili da uzima mikrofon na house i techno žurkama. Ovaj element talenta on često unosi i u svoje DJ setove, spajajući energetsku veza između muzike i publike koju toliko obožava. Djokovi setovi natopljeni su neverovatno dobrim groove-om i najkvalitetnijim house-om koji flertuje sa ostalim žanrovima elektronike uz dodatak perkusija i futurističkih melodija, sa redovnim promenama stila i tempa. 

Program će upotpuniti Nikola Vemić kao jedan od doajena domaće house scene. 

Kapacitet kluba Kult je ograničen zato ne propustite ovu posebnu muzičku poslasticu i nabavite svoje ulaznice na vreme. U prodaji je ograničen broj ulaznica po trenutnoj ceni od 1400 dinara, dok će na ulazu cena biti viša.

Ulaznice se mogu kupiti putem ovog linka ili radnim danima u klubu Kult od 12h do 18h.