Dog Eat Dog Promo

Ulaznice za koncert benda Dog Eat Dog u prodaji

Ulaznice za koncert američkog benda Dog Eat Dog, koji će biti održan 12. maja u sali Amerikana Doma omladine Beograda puštene su u prodaju. Ograničen kontigent od 200 ulaznica, po specijalnoj promotivnoj ceni od 900 dinara, je u prodaji u Felix Shopu (Beograd) i Mungos Shopu (Novi Sad).

Nakon promotivnog perioda ulaznice će biti dostupne i preko EVENTIM prodajne mreže, po redovnoj pretprodajnoj ceni od 1300 dinara.

Poznati su i prvi gosti na ovom koncertu – to je hard kor bend Last Hope iz Bugarske. Osnovani su 1995. godine u Sofiji i važe za najaktivniji bend tog pravca u regionu. Na čestim turnejama po Evropi delili su binu sa velikanima poput Agnostic Front, Madball, Biohazard, Napalm Death, Murphy’s Law, Anthrax… Žestoki nastupi uživo jedna su od njihovih najbitnijih odlika.

Američki krosover bend Dog Eat Dog u sklopu svoje prolećne turneje posetiće ponovo Srbiju, posle skoro 8 godina od uspešnog nastupa na EXIT-u. Ovaj energični sastav, koji postoji od 1990. godine, tokom poslednje dekade menjao je svoj zvuk inkorporirajući elemente hip hopa, fanka i ska muzike u izvorni hard kor.