Ničim Izazvan, Lora Wing i Jailbait

Petak, 1. februar, Božidarac

Ničim Izazvan, Lora Wing i Jailbait nastupaće u petak, 1. februara u Božidarcu, u okviru serijala Vračar Rocks! Ulaznice se prodaju isključivo na ulazu Božidarca pred koncert po ceni od 300 dinara. Ulaz i blagajna se otvaraju u 20 časova, a koncert kreće oko 20:30.

Grupa Ničim Izazvan postoji tek dve godine ali je za taj kratak period uspela da se pozicionira na domaćoj sceni. Njihova pesma „O tebi” je proglašena hitom godine na Radiju B92 po glasovima slušalaca. Nedavno su izbacili video spot za pesmu „Živeti u prošlosti”. Bend je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Bend Lorna Wing čine entuzijasti koji prikazuju svoju muziku na drugačiji način. Naime radi se o akustičnoj muzici koja je po svim segmentima najbliža onom pravom organskom zvuku sa kojim se svi rađamo. Lorna Wing u studiju Saše Loknera, pod njegovom dirigentskom palicom snima svoj debi album a najveći uspeh doživela je pesma „Lazy Summer Afternoon” za koju je urađen i odličan video spot.

Jailbait su nova beogradska devojačka „teen” atrakcija! Devojke koje već imaju iskustva u drugim bendovima udružile su se kako bi napravile tribute band The Runnavays i Joan Jett. Ne propustite!