Action night u Cineplexx bioskopima

NAJBRŽI ACTION NIGHT UZ FILM „GRAN TURISMO“

Uzbudljiva akcija zasnovana na istinitoj priči očekuje vas u četvrtak, 24. avgusta od 20 časova na Action night događaju u Cineplexx bioskopima. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Najsrećniji gledaoci imaće priliku da sa Action night projekcija izađu sa vaučerom za karting koji je obezbedio KartLand. Adrenalinsku vožnju podgrejaće Guarana energetsko piće dobrodošlice. Naš partner, Games, obezbedio je brendirane poklone za najsrećnije gledaoce.

Pored toga, u periodu od 21. do 28. avgusta u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu ljubitelji virtuelnih vožnji moći će da testiraju svoje vozačke sposobnosti na simulatorima i osvoje zanimljive nagrade. 

Ultimativno ispunjenje snova mladog igrača igrice Gran Turismo koji je svojim igračkim sposobnostima osvojio niz Nisanovih takmičenja.

Prema istinitoj priči koju priča Jan Mardenborou, film je ultimativno ispunjenje snova mladog igrača igrice Gran Turismo koji je svojim igračkim sposobnostima osvojio niz Nisanovih takmičenja kako bi postao profesionalni vozač trkačkih automobila. Jan Mardenborou (Arči Madekve) je tinejdžer koji po ceo dan igra Gran Turismo igre, uprkos pridikama svojih roditelja. Međutim, kad dobije priliku za takmičenje koje održava ,,GT Academy”, Jan će imati šansu da svoje igračko iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih trkača!

Pridružite nam se na još jednom sjajnom Action night događaju i uživajte u priči ispunjenoj adrenalinom koja nam, sa najpoznatijih trkačkih staza na svetu, stiže na velika platna Cineplexx bioskopa. Zaokružite 24. avgust u svojim kalendarima i od 20 časova se priključite brzoj vožnji koja donosi ostvarenja najvećih snova.

Ulaznice za Action night događaj su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.