SkyShowtime
Harrison Ford as Jacob Dutton and Helen MIrren as Cara Dutton in 1923 streaming on Paramount+ 2022. Photo Credit: James Minchin III/Paramount+

Najbolje iz februara na SkyShowtime platformi

SkyShowtime platforma na jednom mestu okuplja najbolju zabavu najvećih svetskih studija i pripovedača. Uz hiljade sati kvalitetne zabave za celu porodicu, platforma pruža širok izbor najiščekivanijih serija i filmova na svetu.

Premijere serija u februaru

Funny Woman

Komedija zasnovana na bestseler romanu Funny Girl Nika Hornbija, koja priča priču o kraljici lepote Blekpula Barbari Parker (Džema Arterton) dok pokušava da uspe u Londonu na vrhuncu 60-ih. U toku emitovanja serije otkriće se da je Parkerin humor njen najveći kvalitet. Ona je redefinisala značenje duhovite žene.

The Best Man: The Final Chapters

Zasnovana na istoimenoj filmskoj franšizi koju je napisao i režirao Malkom D. Li (Girls Trip), serija će pratiti Harper, Robin, Džordana, Lensa, Kventina, Šelbija, Kendes i Marča dok se odnosi razvijaju i nezadovoljstva iz prošlosti ponovo isplivavaju na površinu uz nepredvidive stadijume krize srednjih godina.

1923

Od nominovanog za Oskara, Tejlora Šeridana, „1923“ je sledeći nastavak priče o poreklu Jeloustona, posle rekordnih rezultata „1883“. Uz uloge Harisona Forda, nominovanog za Oskara, i dobitnice Oskara Helen Miren, „1923“ će predstaviti novu generaciju porodice Daton i istražiti početak dvadesetog veka kada su pandemije, istorijska suša, kraj prohibicije i Velika depresija mučili planinski Zapad i Datone kojima je to dom.

Velika igra

Korso Mani nekada je imao svet u svojim rukama. On je najuspešniji fudbalski agent u Italiji, zgodan, bogat i na vrhu u surovoj industriji. Ali kada Korso mora da prihvati odgovornost za finansijski skandal u firmi, iznenada postaje autsajder, koji mora da ponovo izgradi svoju karijeru i reputaciju, kao i da se takmiči protiv svoje bivše žene Elene i njenog oca Dina De Gregorija. The Great Game prikazuje sav glamur i dramu oko poslova milijardera, nemilosrdne ljude, lokacije iz snova i napete pregovore koji se vode iza kulisa u ovoj uzbudljivoj, ali surovoj industriji.

Law & Order Season 22

Od legendarnog izvršnog producenta i kreatora Dika Volfa, dobitnika Emmy®, originalni Law & Order se vraća da nastavi svoju istorijsku popularnost sa potpuno novom sezonom slučajeva inspirisanih najvećim svetskim naslovima današnjice. Sa novim zvezdama i poznatim favoritima, legendarna serija nagrađena Emmy® nagradom nastavlja svoj klasični pristup iz dva dela prikazujući i policiju koja istražuje zločin i okružne tužioce koji gone prestupnike.

Mayor of Kingstown

Od kokreatora nominovanih za Oskara, Tejlora Šeridana i Hjua Dilona, Mayor of Kingstown serija prati porodicu Meklaski, moćne brokere u Kingstaunu, Mičigen, gde hapšenje jedina uspešna poslovna industrija. Uz glumce, nominovanog za Oskara, Džeremi Renera i dobitnice Oskara, Dajan Vist, serija se bavi temama sistemskog rasizma, korupcije i nejednakosti, i pruža oštar pogled na njihov pokušaj da uvedu red i pravdu u grad koji nema ni jedno ni drugo.

Souls

Emotivna i vizionarska drama u kojoj desetogodišnji Džejkob čudom preživi saobraćajnu nesreću, spasavajući sebe i mnoge druge. Nakon incidenta, Džejkob tvrdi da je ranije živeo kao Leo – pilot koji je nestao, što izaziva čuđenje u njegovoj zajednici koja ne veruje. Ovo takođe pokreće ovu neverovatnu međusobno povezanu priču o tri žene na čije živote je ovaj događaj duboko uticao.

Premijera filma

Jurassic World Dominion

Era Jure dostiže svoj epski završetak u Jurassic World Dominion, sledećoj uzbudljivoj avanturi u blokbaster franšizi koja je zaradila milijarde na svetskim blagajnama. Kris Prat i Brajs Dalas Hauard po prvi put udružuju snage sa omiljenim glumicima iz franšize Lorom Dern, Džefom Goldblumom i Semom Nilom. Četiri godine nakon uništenja ostrva Nublar, dinosaurusi sada žive zajedno sa ljudima širom sveta i prete da prestignu čovečanstvo kao najveći predatori na planeti.

https://www.skyshowtime.com/rs