Screenshot 2021 05 25 at 20.53.34

LJUBAV JE KAO ČOKOLADA

260. PREMIJERA U OMLADINSKOM POZORIŠTU DADOV 

U Omladinskom pozorištu DADOV u četvrtakak, 27. maja od 18 časova biće održana 260. premijera sa predstavom LJUBAV JE ČOKOLADA.

Režiju predstave potpisuje Predrag Stojmenović, docent na Кatedri za glumu Akademije  umetnosti u Beograda i nekadašnji umetnički direktor DADOVA. Kostime za predstavu uradila je Katarina Grčić Nikolić, scenografiju Saško Krstev a koreografiju Mirko Knežević. Kao dramaturg na predstavi radila je Vanja Šević.

Predstava je sačinjena od više kratkih priča , koje prate živote dvadesetogodišnjaka koji su “singl”. Oni su zatočenici svojih svetova, satkanih od različitih želja, snova i ciljeva. Oni se nadaju ljubavi, žele ljubav, sanjaju o ljubavi, ali njihovi životi nisu zaustavljeni  da bi čekali da im se ljubav desi. Ljubav je kao čokolada  je melodrama o generacijskom problemu, o milenijalskoj samodovoljnosti kao i pogubnoj metiljavosti koja upravo iz nje proizilazi. Priča o generaciji koja želi da voli i da bude voljena, ali posrće u pokušajima da to ostvari. 

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Igraju: Nikola Brun, Filip Paprić, Jana Martinov, Lazar Nenadović, Mia Jovanović, Nikola Radulović, Ognjen Ivanov,Olja Nikolić i Vlada Paprić.

Premijera će biti održana u skladu sa svim preporučenim epidemiološkim merama.

Reprize predstave održaće se  1, 2. i 3. juna, takođe sa početkom u 18 časova.