Kikoriki

,,Kikoriki: Već viđeno“ na Porodičnom vikendu 28. i 29. januara

Maskenbal, radionice i nagrade za najkreativnije

Neodoljiva Kikoriki družina vraća nam se u novoj, nezaboravnoj avanturi na Porodičnom vikendu u Cineplexx bioskopima 28. i 29. januara. Za sve mališane tu je poklon poster filma. Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Sjajna zabava uz novu sihronizovanu animaciju očekuje vas u svim Cineplexx bioskopima ovog vikenda.

Animatori i kreativne radionice inspirisane ovom porodičnom avanturom očekuju vas u Cineplexx BIG Kragujevac i Cineplexx Niš bioskopu u subotu i nedelju od 12 do 17 časova . U Cineplexx 4D Delta City bioskopu, na specijalnoj projekciji od 17 časova u subotu, 27. januara prisustvovaće i deo ekipe koja je pozajmila glasove likovima iz filma.  

Cineplexx bioskop i BEO Shopping Center pripremili su maskembal za najmlađe posetioce, u nedelju, 29. januara od 16 do 17 časova.

Najkreativnije maske osvojiće sjajne poklone.

Bioskop Cineplexx Promenada u Novom Sadu 28. januara očekuje mališane na kreativnoj radionici od 14 do 17 časova, dok ih u nedelju, 29. januara očekuje iscrtavanje lica u istom terminu.

Kraš odlučuje da svom najboljem prijatelju Bariju priredi nezaboravnu rođendansku zabavu. On angažuje agenciju “Već viđeno”, koja svojim klijentima organizuje uzbudljive avanture na putovanjima kroz vreme. Tokom ove neverovatne pustolovine, Krašovo nepoštovanje pravila izazvaće kataklizmičnu nesreću, usled koje će njegovi prijatelji biti raštrkani u različitim vekovima. Da bi spasao drugare i bezbedno ih vratio kući, Kraš mora brzinom munje da putuje kroz prošlost i budućnost. Vremena je malo, pa će pomoć morati da potraži od svog alter ega iz drugog vremena.

Ne propustite Porodični vikend uz animiranu avanturu ,,Kikoriki: Već viđeno” u svim Cineplexx bioskopima uz nezaboravno druženje sa porodicom I prijateljima. Karte su u prodaji