hornsman coyote u bozidarcu 503

Hornsman Coyote u Božidarcu

Hornsman Coyote & Balkan Music Box Riddim i CheGuerillaz

U okviru serijala Vračar Rocks! u Božidarcu će nastupiti Hornsman Coyote & Balkan Music Box Riddim i CheGuerillaz, u petak, 8. februara…

Nakon brojnih turneja po kontinentima planete konačno će i publika u našim gradovima imati priliku da doživi Kojotovu muziku sa osmočlanim živim bendom Balkan Music Box Riddim, sastavljenim od najtalentovanijih muzičara ovoga žanra. U čast velikana rege zvuka Hornsman Coyote će pored svojih pesama izvesti i svoj izbor pesama Boba Marlija.

Hornsman Coyote, internacionalno poznati rege autor iz Srbije, čiji je singl “Belly of the Beast” digao veliku prašinu na međunarodnoj muzičkoj sceni, započeće domaću mini turneju koncertima posvećenim Bobu Marliju u beogradskom „Božidarcu” u petak 8. februara od 20h.

Kao predgrupa na beogradskom koncertu nastupiće talentovani bend CheGuerillaz, pobednici takmičenja „Tvoj zvuk 2″ u aprilu 2012.

Već decenijama se širom planete rođendan Boba Marlija (6. februar) proslavlja tokom celog meseca februara kao praznik ikone popularne kulture koji je snagom svoje poruke i zvuka uticao na vaspitanje generacija, šireći svetom poruku ljubavi i mira.

Prema nekima prva superzvezda „trećeg” sveta, čovek koji je celom svetu približio mističnu snagu rege muzike, Marli je postao globalni simbol pobune protiv nepravde svetskog sistema pohlepe, koji rege autori nazivaju Babilonom. I ove godine njegov rođendan će biti obeležen u našoj sredini.

Pretprodaja ulaznica je u Felix Shop, TC Sremaska, I sprat, po ceni od 400 dinara. Cena karte na ulazu na koncert iznosiće 500 dinara.