Summer3p dnevni program 6 e1436883281241

Budi kreativan na 13. Summer3p festivalu

U okviru 13. Summer3p festivala, koji će se održati od 23. do 26. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, pored odličnog muzičkog programa pripremljen je i bogat radioničarski program, uz izložbe i već tradicionalne raznovrsne sportske aktivnosti.

Tokom trajanja festivala, svakog dana od 17 do 21h, a u četvrtak i nedelju od 23 do 01h, street art umetnik Otto Zakar (umetničko ime – TNG) dekorisaće festivalski prostor različitim tipovima grafita (dve tehnike: ”stencil art” – upotrebom šablona za crtanje i crtanje pixelima), a kreiraće i unikatne majice posetiocima, dok će Tibor Liptak u petak, 24. jula (23-02h), održati zanimljivu frizersku i šminkersku prezentaciju.

Na prostoru Muškog štranda postavljen je Ground Level Extreme Park u okviru kojeg će se, u subotu, 25. jula i u nedelju 26. jula održati prezentacije ekstremnih sportova (Roleri, BMX..), a zanimljivo je da će postojati i deo parka pod nazivom PumpTrack, koji je zapravo poligon napravljen od zemlje namenjen ekstremnoj biciklističkoj vožnji. Prezentacije će održati članovi kluba Ground Level.

Organizatori Summer3p festivala su se trudili da i ove godine zadovolje najrazličitija interesovanja posetilaca organizujući brojne radionice: likovnu, ekološku, radionicu reciklaže, ali i različite sportske aktivnosti.

Radionica reciklaže će pokazati kako se uz malo mašte mogu napraviti lepe i korisne stvari koje imaju svoju umetničku vrednost. Skulpture i instalacije potpisane od strane umetnika Jugoslava Sivića se prave uglavnom od otpadnog materijala, iz programa reciklaže. Izložba radova će se održati poslednjeg dana festivala. Radionica će se održavati svakog dana od 17 do 20 časova tokom trajanja festivala.

Za učešće u radionicama dnevnog programa festivala prijave možete poslati na email workshop3p@gmail.com sa naznačenim podacima, a sva pitanja možete postaviti na kontakt telefon: +381 60 534 17 80.