Pre i posle 2

BESPLATNO ŠIŠANJE ULIČNIH I NAPUŠTENIH PASA

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se humanitarna akcija šišanja napuštenih i uličnih (gradskih) pasa održati u nedelju, 1. aprila u Beogradu. Kupanje, šišanje i uređivanje pasa biće potpuno besplatno za sve koji se prijave.

Udruženje grumera Srbije kao inicijator poziva sve salone da se ubuduće priključe humanitarnoj akciji i svake prve nedelje u mesecu besplatno šišaju napuštene i ulične pse. Prema njihovom višegodišnjem iskustvu, ošišani, okupani i uredni psi (sa ulice) imaju veće šanse za pronalaženje novog doma.

Ove nedelje, 1. aprila, otvaraju se vrata salona “Kod Mićka” by Royal Groom na Vračaru, svim udruženjima i pojedincima koji brinu o napuštenim i uličnim psima Beograda i okoline, sa željom da se pomogne u udomljavanju onih koji još uvek nisu našli svoje domove.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Ova celodnevna akcija osmišljenja je u cilju uključivanja što većeg broja grumera u Srbiji u rešavanje problema napuštenih i uličnih pasa, a u čast prvog Nacionalnog takmičenja grumera koje će se održati 14. i 15. aprila u Beogradu, uz podršku Kinološkog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom IGA – Internacionalne gruming asocijacije.

Prijave putem mejla: mikulja16@gmail.com