Hadersfild

Predstave onlajn na JDP TV-u

Čekajući momenat kada ćemo ponovo početi da igramo i srećemo se iz večeri u veče, Jugoslovensko dramsko pozorište želi da ostane u kontaktu sa publikom na jedini način koji je moguć u uslovima kada je najodgovornije prema sebi i zajednici ostati kod kuće.

Od četvrtka 26. marta, na Youtube kanalu (Jugoslovensko dramsko pozoriste) i sajtu jdp.rs emitovati će snimke predstava.

Prva predstava koju ćemo vam prikazati je Hadersfild Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm. Početak striminga je u 21h. Istu predstavu imaćete priliku da gledate naredna tri dana u petak 27, subotu 28. i nedelju 29. marta takođe u 21h. 

Novu predstavu gledaćete narednog četvrtka 2. aprila.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Takođe u 21h, emitovaćemo predstavu Bure barutaDejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog. U četvrtak 9. aprila emitovaćemo predstavu SkakavciBiljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača dok je u četvrtak 16. aprila na programu JDP TV-a predstava Mletački trgovac Viljema Šekspira u režiji Egona Savina.

Sve predstave će biti reprizno emitovane i naredna tri dana po premijernom izvođenju (premijere će biti u četvrtak a reprize u petak, subotu i nedelju.

Budite sa nama i pOsetite JDP youtube kanal, naš sajt i društvene mreže.

Ostanite kod kuće! Budite odgovorni prema sebi i zajednici.

#OstaniKodKuce