Vulkancic Vikend akcija

Akcija na Vulkančića ovog vikenda

Ovog vikenda, od 12. do 13. decembra, najlepši pokloni kupuju se na sajtu Vulkančića!

Ako već čujete novogodišnje zvončiće, ako ste okitili jelku i spremate se da ovu godinu ostavite iza sebe, pravo je vreme za kupovinu poklona onima koje najviše volite!

Iskoristite priliku koja se ne propušta! Iz udobnosti svoje fotelje, na najbezbedniji i najbolji mogući način, obradujte svoje mališane edukativnim, najlepšim, najzabavnijim dečjim knjigama, i to po neverovatnim cenama! Pretvorite snove u stvarnost!

Ovog vikenda, od 12. do 13. decembra, samo na sajtu www.vulkancic.rs očekuje vas neodoljiva akcija – veliki popust na sve knjige za decu! Na već postojeći popust od 20% na sajtu, ostvarićete dodatnih 10%, a ukoliko odaberete tri ili više knjiga, obračunava se još 10% popusta! Popust se obračunava u korpi. A mi ćemo se potruditi da poklon za vaše najdraže stigne na kućnu adresu brzo, bezbedno i besplatno!

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Olakšajte posao Deda Mrazu, obradujte vaše devojčice i dečake Vulkančić knjigama, uz koje su avanture uzbudljivije i detinjstvo razigranije! Po neverovatno niskim cenama kupite knjige za decu uz koje će uživati cela porodica!

* Dodatni popust od 10% sabira se sa postojećih 20% popusta na sajtu.

** Na kupovinu tri i više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta.

*** Tokom trajanja Vulkančić akcije, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.