MladenPecovic1

“Pssst!” singl Mladena Pecovića

Gitarista Mladen Pecović, nakon jednog uspešnog video i dva audio singla, objavio je novu kompoziciju za koju je snimljen i prateći spot.

Više puta nagrađivani virtouz na gitari Mladen Pecović nastavlja sa plasiranjem svog autorskog materijala. Ovoga puta objavio je instrumental pod nazivom “Pssst!”.

Tema u kojoj se prepliću različite žanrovske forme nastala je prošle godine, dok je ovaj muzičar finiširao početkom 2013.

“Muzika je najbolji medij neverbalne komunukacije i njome se mogu preneti kompleksne emocije koje je teško iskazati rečima, a neki od momenata u kome bi se izgovorilo to ‘pssst!’ daju nagoveštaj o onome što sam hteo preneti kroz ovu numeru.”, rekao je Pecović.

U realizaciji pesme pored autora učestvovali su i klavijaturista Goran German, Alen Huškar bubnjar i basista Miladin Stojković.

Kao prošlogodišnji pobednik Mladen Pecović nastupiće 18. aprila u revijalnom delu respektabilnog Omiš Guitar Festa u Hrvatskoj, a takođe je najavljeno da će svoju virtuoznost uz podršku pratećeg benda demonstrirati na velikom broju festivala u regionu ovog leta.