Dominik Bagola Balladero Image middle

Balladero predstavili spot za drugi singl “I guess”

Grupa Balladero otvorila je novo poglavlje u svojoj karijeri video spotom za pesmu “I guess”, jednom od dvanaest sa albuma “Club Deuce” objavljenog prošle godine.

Spot je snimljen pod vođstvom režisera Aljoše Bagole u saradnji sa produkcijskim kućama Super 16 i StudioWolf. Video predstavlja intimnu priču sa kontrastom prirodne idile prekomurske ravnice ukrašenom poznatim slovenačkim supermodelom Evom Ahačevčič.

Posle uspešne turneje i nastupa na berlinskoj Alex TV, izbor pesme “I guess” za spot nije slučajan. Potencijal grupe Balladero potvrđen je u martu ove godine učešćem u polufinalu priznatog takmičenja International Songwriting Competition u konkurenciji od preko dvadeset hiljada autora iz više od sto zemalja.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Balladero je pokrenuo umetnik Dominik Bagola, a u saradnji sa muzičarima iz celog sveta (američki basista Shane Soloski, gitarista Lorenzo Corti iz Italije, itd.) u studiju 71 u Majamiju pod palicom producenta po imenu Bobby MacIntyre snimljen je album “Club Deuce” objavljen u februaru prošle godine.