64762997 426189924900641 853752993508491264 n

BOJANA VUNTURIŠEVIĆ I EYESBURN: #KAKOTOMISLIŠNEMOŽE JOŠ JEDAN NESPOJIVI HIT?!

Nakon potpunog iznenađenja i velikog uspeha trake koju su izbacili Coby i orkestar Strings n Roses, Tuborg nastavlja u #kakotomislišnemože maniru uz još jednu neočekivanu muzičku saradnju koju potpisuju Bojana Vunturišević i Eyesburn.

„Muzika ne poznaje granice i treba da spaja ljude, umesto da ih razdvaja i marginalizuje shodno tome koja muzika se smatra društveno prihvatljivom. Tuborg čvrsto veruje da je muzika podjednako lepa i moćna odakle god da dolazi jer, na kraju dana, poenta je da se u životu uvek dobro zabavljamo“, izjavila je Tijana Stanković, Global Brands Coordinator kompanije Carlsberg Srbija, povodom lansiranja još jednog, pretpostavljamo velikog, letnjeg hita.

Numera kojom su se Bojana i Eyesburn pridružili #kakotomislišnemožeizazovu, njihov veliki hit „Fool control“, i cover ove himne koji je Bojana izvela, predstavljaju još jedan značajan korak koji je Tuborg preduzeo u svojoj ozbiljno smeloj kampanji. Vodeća ideja brenda i svih koji su deo kampanje je da muziku ovih, a i mnogih drugih autora, oslobodi, oplemeni i približi je svima.

– „U muzičkom izrazu Eyesburn je veoma različit u odnosu na ono što mene karakteriše ali oni su u velikoj meri uticail na mene kao muzičkog autora. Poziv za učešće u izazovu me je jako obradovao, posebno kada sam shvatila da ću sa momcima raditi na generacijskoj himni „Fool control“. Imala sam potrebu da tekst prevedem na maternji jezik i prilagodim ga sadašnjoj generaciji tako da, sada, ponovo imamo novu himnu jedne nove generacije koja je u fullu, ali i u kontroli“,izjavila je mlada autorka Bojana Vunturiševićkoja je, u saradnji sa čuvenom grupom, stvorila nezvanični hit ovog leta koji možete poslušati na linku.

I dok budemo uživali u pravom letnjem vajbu Bojanine nove trake, Tuborg sprema najveće iznenađenje ovogodišnje OPEN kampanje. Pesma međunarodnog elektro-pop sastava koja je svima veoma poznata samo će se nazirati u fantastičnoj izvedbi jednog interesantnog domaćeg pevača koji je čuvenoj numeri dao svoj jedinstven pečat.

U pripremi je još ekskluzivnih sadržaja, specijalnihBehind the scenes videa, intervjua sa svim ovogodišnjim Tuborg izvođačima, koncerti, aktivacije i još mnogo toga.