Bob Corn web

Bob Corn i Ema Ema Ema visuals

Ako volite folk rok i amerikanu, rezervišite 7. april za sjajan koncert – u KC Gradu nastupa italijanski kantautor Bob Corn, predgrupa je domaći bend On Tour, dok će vizuelno ceo događaj uobličiti beogradska umetnica Ema Ema Ema.

U intimnoj atmosferi galerije KC Grada, uz prigušeno svetlo i jastuke za sedenje imaćemo priliku da se utopimo u muziku italijanskom izvođača Bob Corna na akustičnoj gitari, koji svoju muziku zove “tužnim pankom”. Sa brojnim koncertima po Italiji i svetu i šest albuma iza sebe, ovaj autor prvi put nastupa u Srbiji. Ovaj specifični umetnik živi u seocetu na severu Italije i već dugi niz organizuje muzički festival u blizini Bolonje koji se pročuo po svetu. Njegovu muziku su prepoznali ili svirali ili jednostavno se družili sa njim i velikani ovog zvuka kao što su Mike Watt, Dinosaur JR, Calvin Johnson, Explosion in the Sky ili pak Bonnie “Prince” Billy.

Vladimir, Ivana i Marko, trio okupljen pod imenom On Tour koji je nedavno proslavio 5. rođendan, jedni su od vodećih predstavnika beogradske indie i amerikana scene. Prepoznatljivih vokala, sa tekstovima koji ulaze u srž priča o ljubavi ili neobičnim sudbinama, već duži niz godina ostaju jedna od najspecifičnijih pojava na sceni.

Muziku će pratiti vizuelni performans beogradske umetnice Eme Eme Ema.
Ulaznice za ovaj događaj koštaju 300 dinara.