coyote

Hornsman Coyote & Soundsystem unplugged

Nastupom Hornsman Coyote & Soundsystem sa specijalnim gostima, u četvrtak 26. decembra sa početkom u 20.30 sati, u Ustanovi kulture Starog grada Parobrod, nastavlja se sezona kreativnih unplugged nastupa poznatih muzičkih sastava, na kojima se bendovi predstavljaju u svojim neobičnim izdanjima.

Hornsman Coyote će nastupiti u izdanju u kome je obišao svet. Postava grupe Soundsystem koju čine Martinees selacta kao selektor, Dju prateći vokal i specijalni gost na klaviru, Vladimirom Krkljuš, provozaće vas zvucima organskog reggae-a. Za ovu priliku Coyote i ekipa spremaju i unplugged deo koncerta koji čini ovaj nastup veoma posebnim.

Partneri u projektu “Amstel unplugged”, UK Parobrod i kompanija Amstel, udružili su se realizaciji ove kreativne ideje, kako bi svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka pružili nezaboravan provod, ali i doživljaj novih mogućnosti izražavanja.

Novi koncept “Amstel unplugged” koncerata, koji će se u Parobrodu održavati u kontinuitetu sve do maja 2014. godine, poseban akcenat stavlja na umetničku stranu muzike i na njenu ekspresiju. Nakon veoma posećenog prvog nastupa benda Vasil Hadžimanov Trio, u okviru drugog u nizu ekskluzivnih koncerata, u okviru unplugged bloka, nastupiće naš međunarodno najpoznatiji rege autor, Nemanja Kojić Kojot, frontmen benda Eyesburn zajedno sa bendom Soundsystem i specijalnim gostima. Početak koncerta zakazan je za 20.30 sati, a cena karata, koje je se mogu kupiti u UK Parobrod, svakog radnog dana od 9 do 22 sati, iznosi 500 dinara.

Naredni ekskluzivni koncerti u UK Paraobrod biće održani početkom iduće godine, 1. februara 2014. Nastupiće rok sastav Rebel Star, a tri nedelje kasnije, 22. februara 2014. godine poznati pop-rok bend Kristali.

Parobrod je tokom protekle tri godine organizovao čak četiri potpuno različita muzička programa, klasičnu scenu, World Music, DasBoot jazz scenu i ediciju Rock’n’Dorćoll, sa preko 80 koncerata. UK Starog grada osnovana je u martu 2010. godine i zahvaljujući entuzijazmu zaposlenih, ali i podršci opštine Stari grad, realizovala je više od 500 različitih programa.