booka arhipelag 03

Specijalna akcija Arhipelaga: 4 za 1.000: Napravite svoj izbor u knjižari Bookastore

Izdavačka kuća Arhipelag, povodom 11 godina rada kuće, organizuje specijalnu akciju 4 za 1.000: Napravite svoj izbor koja će trajati od 11. do 27. maja samo u knjižari Bookastore (Cara Lazara 12).
Za to vreme, čitaoci će moći da naprave svoje komplete knjiga po posebnim cenama: 4 izabrane knjige vrhunskih savremenih svetskih i srpskih pisaca moći će da kupe za ukupno 1.000 dinara.

Osim toga, kada čitalac napravi izbor od 4 knjige, svaka sledeća knjiga koja je obuhvaćena ovom akcijom koštaće ga samo 250 dinara.

Čitaoci su u prilici da naprave svoj izbor između 22 knjige poznatih pisaca, od kojih su mnoge prevedene na više jezika ili dobile važne književne nagrade, dok su njihovi pisci prepoznatljive figure savremene književnosti.

Specijalna akcija 4 za 1.000: Napravite svoj izbor obuhvata romane Karlosa Fuentesa Adam u raju, Dmitrija Bikova Evakuator, Lidije Žorž Dok vetar zviždi kroz kranove, Klaudija Magrisa Drugo more, Arisa Fioretosa Istina o Saši Knišu, Jozefa Rota Kapucinska grobnica, Đerđa Konrada Odlazak od kuće i povratak kuće, Olge Slavnikove Laka glava, Enrikea Vila-Matasa Montanovo zlo, Sejsa Noteboma Sledeća priča, Milete Prodanovića Vitiligo, Mladena Vurune Kutija sa fotografijama, Suzane Tratnik Ime mi je Damjan, Džona Ralstona Sola Mračna priključenija, Marka Sosiča Balerina, balerina, romansiranu biografiju Singer od Florans Noavil, knjige priča Romana Simića Nahrani me, Davida Mladinova Slučajni putnik, Leonarda Šaše Rođaci sa Sicilije i Milana Todorova Ne mogu ovde da dočekam jutro, tematsku antologiju Priče o Savamali, kao i uzbudljivu knjigu Toni Liversejdž Velika boginjaposvećenu predstavljanju žene i ženskog tela u kulturi, tradiciji, religiji i svakodnevici.

– Specijalnu akciju 4 za 1.000: Napravite svoj izbor organizujemo povodom 11 godina rada Arhipelaga. Želimo da nagradimo svoje čitaoce, ali i da ih podsetimo na najmanje dve stvari. Jedno je da je uvek važan izbor koji ćemo napraviti. Drugo je ono saznanje koje već dugo delimo sa čitaocima: Nije sve loše, dobre su knjige. Akciju 4 za 1.000: Napravite svoj izbor organizujemo u knjižari Bookastore koja je napravila svoj izbor, stekla mnogobrojne čitaoce i poklonike, postajući odličan model prijatne i dobro profilisane gradske knjižare. Ova akcija 4 za 1.000: Napravite svoj izbor plod je naše uspešne saradnje. Verujemo da će akcija naići na lep prijem kod čitalaca – kažu u Arhipelagu.