2bb1a0fc 5d33 5dc8 4208 18a05c7d6c10

Dani fantastičnih popusta u Vulkančiću –15% + 15% + 10%

Do 11. aprila na sajtu vulkancic.rs sniženja na sve dečje knjige

Vulkančić organizuje veliku onlajn-akciju posvećenu najmlađima. Kupovinom knjiga iz bogate ponude Vulkančića, za devojčice i dečake svih uzrasta, na već postojećih 15% popusta ostvarićete dodatnih 15%, a ukoliko se odlučite za tri ili više naslova, još 10% popusta. Fantastična sniženja na sajtu vulkancic.rs možete iskoristiti do 11. aprila. Za sve mališane obezbedili smo i besplatnu dostavu akcijskih naslova na teritoriji cele Srbije.

Divne priče pune avantura, knjižice sa nalepnicama i mekanim teksturama, kao i brojna edukativna izdanja za male genijalce, mnoštvo interaktivnih knjiga za najmlađe, bojanke, edukativne knjižice sa aktivnostima, slikovnice, kreativne blokove, priručnike za kreativce, mozgalice za radoznalce i romane za sanjalice potražite na sajtu vulkancic.rs i iskoristite ovu neodoljivu ponudu.

Dogmen, jedan od najprodavanijih dečjih serijala sa liste Njujork tajmsa iz pera Dejva Pilkija, jednog od najtalentovanijih i najkreativnijih pripovedača svoje generacije, stekao je horde obožavalaca širom sveta jer je svaka avantura omiljenog heroja urnebesna. Pridružite se i vi našem borcu za pravdu!

Jedinstvena Isidora Mun i njena rođaka Mirabel uvek su spremne za nove nestašluke. Duhoviti i zabavni serijal Harijet Mankaster, za decu uzrasta od pet do sedam godina, jedan je od najprodavanijih i najprevođenijih. Uz mnoštvo ideja i fantastičnih saveta, glavna junakinja i Vulkančić vas vode u avanture prepune zanimljivih aktivnosti uz kojih ćete mnogo toga naučiti.

Priče Džeronima Stiltona su duhovite, pune misterije i uzbuđenja. Najpoznatiji miš na svetu uvek je spreman za rešavanje misterioznih slučajeva koji oduševljavaju i zabavljaju mališane željne avanture. Serijal knjiga o Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku.

Predivne knjige iz serijala Jednorograd Ane Punset i čarobni svet ružičastih ilustracija Dijane Visedo očaraće sve ljubitelje jednoroga i magije. Upoznajte Klaudiju i otisnite se u najmagičnije mesto u celom univerzumu!

Najlepša avantura čeka vas na sajtu vulkancic.rs!

NAPOMENE:

  • Akcija traje do 11. aprila na sajtu vulkancic.rs.

** Akcijom su obuhvaćena sva izdanja Vulkančića.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.