Porodicni dan uz Nindza kornjace

„Nindža kornjače: Haos“ u nedelju 20. avgusta uz poklone za sve mališane

Omiljeni tinejdžeri mutanti došli su u Cineplexx bioskope da nam osvoje srca. Ove nedelje pridužite se Porodičnom danu, 20. avgusta od 12 do 17 časova i zabavite se uz kreativne radionice, poklone, originalne postere i uživajte u avanturama poznatih Nindža kornjača. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Najsrećniji posetioci imaće priliku da pored postera dobiju i originalne „Nindža kornjače“ igračke u svim Cineplexx bioskopima, a sve mališane čekaju kreativne radionice sa animatorima, kao i poklon vaučeri* koje je obezbedio naš partner Skechers u svim Cineplexx bioskopima u Beogradu. Ne bi bilo ni prave zabave bez omiljene hrane naših junaka! Pred centralnu projekciju u 16h svim posetiocima** delićemo picu zahvaljujući lancu poznatog brenda picerije – Caribic.

Braća Mikelanđelo, Leonardo, Rafaelo i Donatelo imaju jedan cilj – da kroz svoje herojske podvige pokažu Njujorčanima da mogu, kao i svi ostali, da budu samo normalni tinejdžeri. Čineći dobra dela zajedno sa njihovom novom prijateljicom Ejpril O’Nil, uskoro će imati pune ruke posla kada vojska mutanata krene na njih.

Film „Nindža kornjače: Haos“ dolazi nam u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji. 

Okupite prijatelje i porodicu i budite deo Porodičnog dana u Cineplexx bioskopima u nedelju, 20. avgusta od 12 do 17 časova!

Za više informacija o terminima održavanja kreativnih radionica, posetite https://www.cineplexx.rs/