ITB 301 AM 0905 0238 RT
BTS, Daniel Wu as Sunny - Into the Badlands _ Season 3, Episode 1 - Photo Credit: Aidan Monaghan/AMC

INTO THE BADLANDS VEČERAS U 22:45

Udovica pokušava da ojača stečenu poziciju i moć nad svojom novom teritorijom, dok se ostatak družine koju vetrovi odneli na suprotne strane sveta tokom druge sezone, polako vraćaju jedni drugima. Sunny otkriva da bolest njegovog sina, Henry-ja možda nije ono što je prvobitno mislio.

Treće poglavlje će vas odvesti dublje, u mitološke okvire serije, i legendu o Azri, misterioznom gradu, koji bi mogao biti spas za ratovima razoreni Badlands, posebno zahvaljujući novom plemenu na čelu sa Cressidom i Pilgrimom. Pilgrim (kog tumači Babou Ceesai) je revnosni ratni lider, u potrazi za misterioznim artefaktom iz Azre koji bi mogao da promeni ravnotežu moći u Badlandsu. Cressida (Lorraine Toussaint) je njegova desna ruka, snažna i lukava figura majke i ljubavnice i samoproklamovana proročnica. Angažovana duhovno i politički, Cressida savetuje Pilgrima u njegovoj nameri da obnovi Azru i donese novu, eru mira u Badlans.

Ne propustite premijeru treće sezone serije Into the Badlands, večeras u 22:45, ekskluzivno na AMC kanalu.

Glavne uloge u seriji tumače: Aramis Knight (Enders Game) kao M.K., Lorraine Toussaint (“Orange is the New Black”) kao Cressida, Ella-Rae Smith (“Clique”) kao Nix, Lewis Tan (Iron Fist) kao Gaius and Dean-Charles Chapman (“Game of Thrones”) kao Castor.