Foto sa sinhronizacije 2

Maša i Medved u bioskopima

Globalni fenomen „Maša i Medved“ dolazi i u naše bioskope od 29. decembra! Posle velikog uspeha bioskopske distribucije priče o ovoj trogodišnjoj devojčici i njenom drugaru medvedu u Italiji, kada je Worner Bros za samo 15 dana distribucije napravio preko 5 miliona eura prometa.

To je “Mašu i Medveda“učinilo trećim najgledanijim filmom 2015 u ovoj zemlji. Za ovu Novu Godinu poučeni iskutvom iz Italije u avanturu sa Mašom i Medvedom uključiće se još nekoliko evropskih zemalja, medju kojima su i Velika Britanija i Srbija.

Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta devojčica koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje. Njen dobri drug Medved, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka, ali ipak, njih dvoje, uz ostale životinje u šumi zabavljaju gledaoce, ali ih i uče kreativnosti, lojalnosti i pravom prijateljstvu.

Distributerska kuća Fame Solutions u saradnji sa Stefan Gelineo (Đelineo), ulepšaće novogodišnje praznike deci sa 63 minuta novih avantura njihove omiljene junakinje namenjenih prvenstveno za bioskop. Vlasnici prava su se odliučili za ovu dužinu jer je po istraživanjima to optimalno trajanje koje može da drži pažnju i najmlađima kojima su ove priče i namenjene. Takođe, idealna je za upoznavanje mališana sa zabavom koju nudi odlazak u bioskop.

U toku su i pripreme za bioskopski start. Najzahtevniji deo je naravno sinhronizacija filma čiju režiju su organizatori poverili Dušici Novaković, glumici Pozorišta na Terazijama sa višegodišnjim iskustvom u sinhronizacijama i u radu sa decom kao profesorka mjuzikla u školi glume Dečjeg Kulturnog Centra Beograd.

Maši glas i dalje pozajmljuje Jovana Jelovac Cavnić koju fanovi ovog serijala identifikuju sa likom nestašne trogodišnjakinje.