Porodični dan u

PORODIČNI DAN UZ FANTASTIČNU AVANTURU „NEVIĐENI 2“

Sjajan dan za druženje zakazan je u svim bioskopima Cineplexx u nedelju 24. juna od 12 do 17 časova naPorodičnom danu! Ne propustite da se uz hladno osveženje koje je za sve mališane obezbedioFRIKOM, sjajno zabavite uz nastavak animirane avanture „Neviđeni 2“. Karte za Porodični danuveliko su u prodajina blagajnama bioskopa Cineplexx.

Prvi deo animirane priče o avanturama ove nesvakidašnje porodice bio je davne 2004. godine i tada je zaradio više od 633 miliona dolara širom sveta.

Naši neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i „normalan” porodični život, što je gotovo nemoguće kada poseduju takve moći. Njihova misija će uskoro izaći na videlo: stigao je novi zločinac koji preti sve da uništi. U sinhronizaciji ove uzbudljive animirane avanture učestvovali suBoris Pingović, Teodora Ristovski, Ivona Rambosek, Todor Jovanović, Ivan Jevtović i mnogi drugi.

Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon i časopis„Mali politikin zabavnik”ili „Hajmo drugari” , kao i mnoštvo kreativnih radionicai pregršt dobre zabave!

https://youtu.be/tIq3YHK2eoU

Sjajna zabava uz vaše omiljene junake iFRIKOMhladno osveženje za ove tople dane, učiniće ovaj Porodični dannezaboravnim! Vidimo se u bioskopima Cineplexx!