DSC09997

Zvezdara teatar: Počela prodaja ulaznica za januar

Nakon prznične pauze sezonu nastavljamo predstavom Osama – Kasaba u Njujorku, predstavom koja je nastala prema romanu Osama Vladimira Kecmanovića u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića koji je i reditelj predstave. Mlada glumačka ekipa nikoga do sada nije ostavila ravnodušnim, pokazali su raskošan talenat i veliki dar za scenu u kojem publika uživa tokom čitave predstave. Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović su mlada ekipa koja će vas prva sačekati u 2019.

Zvezdara teatar

Repertoar je na kraju teksta.

Ne propustite novu predstavu Ljubav u Savamali, Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića u kojoj igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović.

Korešpodencija, B. Pekića i B. Mihajlovića Mihiza u režiji Gorčina Stojanovića je najnagrađivanija predstava u prethodnim mesecima, a glumaču podelu čine Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković.

Ulaznice za pozorište mogu biti sjajan poklon za novogodišnje praznike, Božić, rođendane, godišnjice… Više informacija opoklon vaučerima potražite na našem sajtu i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Autor fotografija je Nikola Vukelić za Zvezdara teatar.

ZT NEWS JAN