NEMESTIC fb cover 0503 e1425494304261

Studio Nemestic u Novoj Iskri

U četvrtak 5. marta, u Novoj Iskri će biti predstavljeni prestižni svetski fakulteti iz domena dizajna, vizuelnih umetnosti, komunikacije i mode.

Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja i različitim studentskim iskustvim na najuticajnim fakultetima.

Na ovim fakultetima dostupne su trogodišnje, master i specijalističike studije, kao  i letnji profesionalni kursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu kursevi kao što su – interior design, product design, graphic design, 3d animation, global design, design management, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion & luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design i mnogi drugi kursevi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net.

Među fakultetima koji će biti predstavljeni su i Istituto Marangoni, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Domus Academy, MHMK Macromedia University for Media and Communication i Scuola Politecnica di Design, fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj i Brazilu. Biće predstavljene specifičnosti svake od škola, način upisa, specifičnosti i mogućnost obezbeđivanja sitpendija.

Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani studenti na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, selekciji studenata za upis, pripremi portfolia i projekata za stipendije. Zbog ograničenog broja mesta molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail studiranje@nemestic.com ili na broj telefona +381 (0) 21 4 756 756 i ostaviti svoje ime i prezime. Takođe, moguća je i prijava za individulano savetovanje koje će se održati nakon prezentacije.