fbpx

Novi SuperKonkurs: za iskustva koja se ne zaboravljaju

Putovanja su odličan način za stvaranje neprocenjivih iskustava, a kompanija MasterCard i SuperKartica program lojalnosti vam sada pružaju još jednu priliku da ostvarite svoje putovanje iz snova tako što ćete podeliti svoje uspomene sa prethodnih putovanja.

U toku je novi ciklus nagradnog „SuperKonkursa“ za sve korisnike MasterCard SuperKartica platne kartice, koji će trajati do 31. jula. Nagrade u ovom ciklusu su iste kao i u nedavno završenom junskom delu „SuperKonkursa“ – četvoro učesnika dobiće poklon vaučere za putovanja u vrednosti od po 600 evra koje će moći da iskoriste do kraja godine.

Kako bi učestvovali u ovom konkursu, korisnici platne MasterCard Super Kartice treba jednostavno da se registruju na veb sajtu www.superkonkurs.com i da kreiraju foto kolaž koji ilustruje njihove omiljene trenutke sa putovanja. Četvoro dobitnika nagradnih vaučera biće odabrano na osnovu najvećeg broja glasova u aplikaciji, a računaju se i glasovi pristigli preko Fejsbuka.

Ivana Kozličić, direktorka marketinga za tržišta Balkana u kompaniji MasterCard, izjavila je: „Naše MasterIndex Srbija 2016 istraživanje otkrilo je da su Grčka, Crna Gora i Hrvatska najpopularnije destinacije za putovanje ove godine, što je izjavilo 48%, 21% odnosno 10% ispitanika. Bez obzira na krajnje odredište, putovanjima se uvek radujemo jer nove uspomene i neprocenjivi trenuci koje stvaramo dok putujemo su zaista nezamenljivi. SuperKonkurs koji organizujemo sa našim partnerom, SuperKartica programom lojalnosti, je samo još jedan način da nagradimo lojalnost i kreativnost naših korisnika i nastavimo da im pružamo sjajna iskustva kako u zemlji, tako i u inostranstvu.“

„Super Kartica je ovog leta, zajedno sa svojim partnerom kompanijom MasterCard, za sve svoje verne korisnike pripremila nova iznenađenja. Pored pogodnosti koje nudimo u okviru programa lojalnosti, koji svaku kupovinu čini povoljnijom i lakšom, mi nastavljamo da nagrađujemo naše potrošače zajedno sa našim partnerima u programu“, rekao je Jovan Solomun, direktor društva SuperKartice i dodao: „najkreativniji korisnici koji budu učestvovali u našem nagradnom foto konkursu imaće mogućnost da osvoje vaučer za letovanje. Iskoristite ovu lepu priliku za uživanje i priključite se FotoKonkursu Super Kartice i MasterCarda!“

Za dodatne informacije i registraciju, molimo vas posetite veb sajt www.superkonkurs.com, a više informacija o SuperKartica programu lojalnosti i pogodnostima za članove možete pronaći na strani www.superkartica.rs.