fbpx

Kanadski komičar u klubu Geca Disko Šteker

Letnja varijanta “standup@blowup” je u bašti kluba Geca disko šteker. Komičar Daniel-Ryan Spaulding iz Kanade nastupaće 30. juna na ovoj letnjoj stand up lokaciji. Spaulding je već nastupao u Beogradu, u BlowUpBaru, a biće i gost na ovogodišnjem StandUpFest-u na Belefu, gde će imati kraći nastup.

Nakon internacionalne turneje, kanadski stand-up komičar Daniel-Ryan Spaulding se vraća u Srbiju sa svojim jednosatnim šouom DOBAR DANIEL!

Kao komičarski radoholičar, nastupao je u 29 zemalja širom svieta, uključujući većinu zemalja zapadnog Balkana. Bio je zvezda mnogih nastupa u Hrvatskoj, Srbiji i na PANČ Festivalu u Sloveniji. Privlači pažnju svojom energičnom komedijom, koja zna biti slatka, ali i brutalna, neobuzdana, ali inteligentno upakovana.

Kao deklarisani homoseksualac, odrastao u Kanadi, sa hrvatskim poreklom, publici pruža jedinstvene uvide u globalnu kulturu, balkansku politiku i prava homoseksualaca. On je neustrašiv, ne libi se pomicati granice prihvatljivog! Pripremite se na divlju noć, sve je moguće!

More Stories
Samsung predstavio Galaxy S8 i S8+ – telefone bez granica!