standup kolaž

Jul u klubu Ben Akiba

 

Za one koji u Beogradu žele da nađu dobro mesto gde će se opustiti i nasmejati – Ben Akiba comedy club&bar je pravo mesto za to.

Izdvojićemo nastupe za koje još ima mesta, a svakako posetite sajt www.standup.rs ili Facebook stranicu  pogledajte repertoar i rezervišete mesta na broj 060/ 30 60 131. Svi nastupi počinju u 20:30 i program nije za mlađe od 18 godina.

U nedelju, 17. jula nastupaće tri komičara – Nikola Radojlović, Ivan Nikolić i rezident komičar Aleksandar Perišić. Ova kombinacija obećava i dozu crnog humora pored ostalih tema kojima se bave ovi komičari, tako da ljubitelji takve vrste humora mogu da očekuju dobar provod.

Lepa vest za one koji vole humor Nikole Silića. U četvrtak, 21. jula je Nikolin one man show! Pored oštrog jezika, Nikola je poznat i po svojim animacijama pod imenom ABVH, kao i po svojim video klipovima.

U nedelju 24. jula nastupaće četiri komičara! Ana Zlatanović, Ivan Nikolić, Nebojša Potkrajac i Radomir Raša Nestorović – veče četiri potpuno različita komičara koji će vas sigurno nasmejati.

U četvrtak 28. jula nastupa prva dama Standup.rs-a, drama queen organizacije i rezident komičarka – Jelena Radanović sa svojim one woman show-om! Svojim britkim humorom i iskrenošću na sceni, Jelena privlači pažnju publike i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U nedelju, 31. jula je veče čak dva rezident komičara organizacije Standup.rs! Nastupiće Nikola Silić i Aleksandar Perišić. Ko posećuje njihove nastupe zna da veče obećava mračne i nekorektne teme, po čemu su poznati ovi komičari. Ko nije do sad posetio, ovo je prilika da se i sami uverite.

Organizacija Standup.rs se pobrinula za vaš dobar provod, rezervišite mesta na vreme i dođite u Ben Akiba comedy club&bar koji se nalazi u Braće Krsmanovića 6 u Savamali.