DYNAMITE PRESS PIC

Jamiroquai ponovo u Beogradu

Jamiroquai dolazi u Beograd i nastupiće u Kombank Areni, 30. juna! On je, kako mnogi kažu – „čovek ili bend, nebitno je“, postoji već 21 godinu i najpoznatiji je predstavnik acid jazz/soul/funk pokreta.

Nastup u Kombank Areni, 30. juna, biće drugi nastup Jamiroquai u Beogradu. Ovog puta budite sigurni da će ozvučenje biti najkvalitetnije kako i dolikuju ovom bendu. Ujedno, ovo je treći njihov koncert u Srbiji, pre dve godine nastupili su na Exitu na kome su promovisali poslednji album.

 I posle više od dve decenije, JQ i ekipa verni su sopstvenom izrazu prošaranom fankom, elektro i pop deonicama. Kombinacija lepršavog glasa i bezbroj otkačenih šešira sa muzikom koja zove na ples, pružila im je karijeru punu hit singlova kao što su “Cosmic Girl”, “Love Fool”, “Little L”, „Space Cowboy“, „Deeper Underground“…

 Pesma za pesmom na top listama, preko 25 miliona prodatih albuma, brojne nagrade uključujući pet MTV priznanja, Ivor Novello i Gremija bilans su njihovog stvaralašta kroz koje ih je vodila Jay Kayeva maštovitost.

“Ukoliko pesma ne zvuči dobro samo uz klavijaturu i glas ili gitaru i glas, uništite je“ – glavno je pravilo harizmatičnog frontmena.