imperija uzvraca udarac 826 1

Jelena Radanović One Woman Show

“Neko veruje da je čaša polupuna, neko da je poluprazna, a Jelena veruje da iz te čaše svi su pili i želeli što ja sada.” Jelena Radanović One Woman Show biže održan 19. aprila od 20h i Ben Akiba comdy club & bar.

Jelena je divna mlada dama koja pripreme za veliko spremanje stana počinje tako što ode do katastra da traži nacrt jer ne vidi zidove od haosa.

Nakon useljenja u novi stan, mesecima nije raspakovala kutuje, tvrdeći svojim prijateljima da je to ustvari jedan umetnički performans koji dokazuje kako smo robovi savremenog konzumerističkog društva i kako možemo da živimo bez gomile stvari. Da, Jelena poznaje stručnu terminologiju i ne plaši se da je upotrebi kada je suoče sa realnošću njene lenjosti.

Uspešno je upisana na devetu godinu sociologije iako njena mama misli da je Jelena diplomirala još pre dve godine. Jelena ovo objašnjava vremenskom razlikom, jer mama živi na sat vremena vožnje od nje. Mada, ko zna koja je vremenska distanca sa koje Vi čitate ovaj tekst, možda je Jelena stvarno diplomirala.

Nije neka domaćica, nema uspeha u kartama, ali zato ima savete u ljubavi. Od njenih tehnika muvanja najpoznatija je ona – Ukucam kod, bus stiže za 11 stanica, pokažem dečku pored mene u fazonu: Taman dovoljno vremena da se smuvaš za mene. Naširoko je poznata sudskim organima koji izdaju zabranu prilaska.

Cena ulaznice: 250 dinara

Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.